Lenovo Türkiye hodri meydan dedi; 6999 TL’ye sıfır bilgisayar satıyorlar

Bilgisayar pazarındaki önemli isimlerden biri olan Lenovo, sadece 6999 TL’ye sıfır bilgisayar satıyor.

Türkiye’de bilgisayar denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Lenovo, şimdi de yok fiyatına bilgisayar satıyor. Malum, hali hazırda bilgisayar fiyatları 15.000 TL’nin üzerinde. Oyun bilgisayarları ise genel olarak 30.000 TL’nin üzerinde. Fakat Lenovo rakiplerine hodri meydan diyerek sadece 6.999 TL’ye sıfır bilgisayar satıyor.

Hali hazırda bilgisayar pek çok kişi için vazgeçilmez bir zorunluluk. Eğer siz de bilgisayarınızı artık yenilemek istiyorsanız ya da çocuğunuza yeni bir bilgisayar almak istiyorsanız, üstelik bunun için de büyük meblağlar ödemek istemiyorsanız Lenovo tam da sizlik bir fırsat sunuyor.

Lenovo Türkiye hodri meydan dedi; 6999 TL’ye sıfır bilgisayar satıyorlar

Lenovo’nun sadece 6999 TL’ye sattığı bilgisayarı IdeaPad 1, Intel Celeron N4020 işlemci ile geliyor. Bu işlemci 4GB RAM ve 128GB SSD ile desteklenmiş durumda. Elbette RAM ve SSD’yi dilerseniz kendiniz de arttırabilirsiniz.

15.6 inçlik bir ekrana sahip olan bilgisayarda lisanslı Windows 11 Home işletim sistemi de yer alıyor.

Bu bilgisayar ile günlük işlerinizi rahat bir şekilde halledebilir aynı zamanda Netflix, Disney+, BluTV ve benzeri dijital yayın platformlarına da rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Lenovo’nun indirimli bilgisayar satış sayfası için tıklayın

Dip not olarak şunu da belirtelim. Bu bilgisayar onboard bir ekran kartı ile geliyor. Tabi ki bu kadar ucuz bir bilgisayarla son çıkan oyunları oynamak mümklün değil. Fakat az önce de belirttiğimiz üzere gündelik işler için ucuz bir bilgisayar almak istiyorsanız bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Bu arada stokların 200 adetle sınırlı olduğunu da hatırlatalım.

Bu içerik HepsiBurada işbirliği ile üretilmiştir.

Çinli klima devi Türkiye fiyatlarını düşürdü, her odaya taktırın serin serin yaşayın
Philips dikey süpürge uygun fiyatı ve performansıyla Dyson’ı unutturdu, herkes bunu alıyor
Vivo X200 ailesi satış rekorları kırıyor
Sonraki Haber