Dev termos markası Stanley fiyatlarını düşürdü, her boyda büyük indirim

Termos denildiğinde pek çok kişinin aklına muhtemelen aynı marka gelecektir; Stanley. Şimdi ise Stanley termoslarında büyük indirimler söz konusu, hem de Türkiye’de.

Termos sektörünün en önemli isimlerinden biri olan Stanley, Türkiye fiyatlarında büyük indirimlere gitmiş durumda. Malum Stanley’in termosları genel itibariyle rakiplerine göre daha başarılı. Özellikle soğuk tutma performansında, Stanley’in yanına yaklaşabilen bir marka yok.

Elbette Stanley’in ürünleri sadece klasik termoslarla sınırlı değil. Zira markanın sıcak yemek kapları bile bulunuyor. Yani bir kamp alanına gittiğinizde ihtiyacınız olan tüm sıcak ve soğuk içecekleri ya da yiyecekleri Stanley kaplarında saklamanız mümkün.

Dev termos markası Stanley fiyatlarını düşürdü, her boyda büyük indirim

Stanley ürünleri hayli popüler olsa da tek bir zayıf yanı var. O da fiyatı. Malum termos fiyatlarını göz önüne aldığımızda Stanley’in farklı bir kulvarda olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz.

Fakat şu anda pek çok Stanley termos modelinde muazzam indirimler söz konusu. Stoklarla sınırlı bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

İndirimli Stanley termos modellerinin satış sayfası için tıklayın

Dip not olarak şunu da hatırlatmamız gerekiyor. İndirimler sepette uygulanıyor. Yani sepette karşınıza gelen tutarı baz almanız gerekiyor. Ayrıca üye girişi yaptığınızda adınıza kayıtlı çeşitli indirim kuponları da çıkabilir. Bunu da ihmal etmeyin.

Tefal eşsiz özelliklere sahip airfryer modelinin fiyatını düşürdü, her evin ihtiyacı
Samsung Türkiye Çinlilere inat televizyon fiyatını düşürdü, hem de Crystal UHD modeli
Otomobilde kabus geri dönüyor, sıfır stokları tükendi
Sonraki Haber