Casper gemileri yaktı, oyun canavarı bilgisayarda dev indirim

Türkiye’nin yerli bilgisayar üreticilerinden Casper, üst seviye özelliklere sahip oyun bilgisayarında büyük bir indirime gitti. İşte detaylar.

Türkiye’de yerli bilgisayar denildiğinde genel olarak akla iki farklı marka geliyor. Casper ve Monster. Bilindiği üzere Casper, oyun için geliştirdiği bilgisayarlarını Excalibur isimli yan markası ile satıyor.

Genel anlamda Excalibur markasının modellerinin fiyat performans bazında rakiplerinden üstün olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle de Casper Excalibur G870.1265-DFB0X-B modelinde yapılan dev indirim, bu bilgisayarı daha da ön plana çıkarmış durumda.

Casper gemileri yaktı, oyun canavarı bilgisayarda dev indirim

Casper’ın üst seviye oyun bilgisayarında Intel tarafından geliştirilmiş olan 12. Nesil 12650H i7 işlemci bulunuyor. Bu işlemci 32GB DDR4 RAM ile desteklenmiş durumda. Ekran kartı tarafına baktığımızda ise Nvidia imzalı GeForce RTX 4060 ekran kartını görüyoruz. Ray Traycing ve DLSS destekli bu ekran kartının hali hazırda piyasada olan tüm oyunları üst seviye grafiklerde oynatabileceğini belirtelim.

15.6 inçlik ekranla gelen dizüstü bilgisayarın ekran tazeleme oranı ise 144 Hz. Bu ekran ile oyunların son derece akıcı bir şekilde görsellik sunacağını söylemek mümkün.

Oldukça üst seviye özelliklerle donatılmış olan bu bilgisayarın en etkileyici tarafı ise fiyatı. Casper zaten bilgisayarlarını rakiplerine göre uygun fiyatlara satan bir marka. Bir de bu fiyatlara indirimler eklenince fiyat çok daha uygun bir seviyeye inmiş.

İndirimli Casper Excalibur modelinin satış sayfası için tıklayın

Philips Aqua Plus dikey süpürgesi ile Dyson’ı geçti, hem daha ucuz, hem de daha iyi
Baymak klima fiyatlarını düşürdü, bu fiyata vantilatör bile yok
Epic Games bu haftanın ücretsiz oyunlarını duyurdu: 17 Ekim'e kadar bedava
Sonraki Haber