Bu fırsat kaçmaz klima fiyatları çakıldı, bu fiyata vantilatör satıyorlardı

Ağustos ayının yarısına gelmemizle birlikte klima fiyatları adeta çakıldı. Vantilatör satılan fiyata şimdilerde klima satılmaya başlandı.

Temmuz ayı ciddi anlamda sıcak geçti. Ağustos’un ise şimdilik serin gitmesi klimalara olan ihtiyacı azalttı. Fakat 15 Ağustos sonrasında başlayacak olan sıcak hava dalgaları, klimasız evde oturanları hayattan soğutabilir.

Hali hazırda klima fiyatları son derece makul seviyelere inmiş durumda. Malum, özellikle Temmuz ayında fiyatlar zirve yapmıştı. Bunun yanında montaj randevusu almak da zorlaşmıştı.

Hem Ağustos ayına girmiş olmamız, hem de havaların nispeten mevsim normallerine dönmesi klima fiyatlarını da düşürdü.

Bu fırsat kaçmaz klima fiyatları çakıldı, bu fiyata vantilatör satıyorlardı  

Klima fiyatları ilginç bir şekilde önceki ayın aynı dönemine oranla bazı modellerde yüzde 30 ucuzladı. Bu noktada eğer klima alma düşünceniz varsa, son dönemde peynir ekmek gibi satan Windsor’un A++ enerji seviyesindeki modeli hayli ucuzlamış durumda.

Geçtiğimiz ay 25.000 TL seviyelerinde satılan klima yüzde 30 ucuzlamış durumda. Üstelik bu fiyata montaj da dahil. Eğer önümüzdeki yaz aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorsanız, klima konusunda acele etmenizi öneririz. Zira bir daha bu fiyatları bulmak da mümkün olmayabilir.

Şu aralar döviz kurlarında bir artış görüntüleniyor, bu artış muhtemelen teknoloji ürünlerinin fiyatını doğrudan etkileyecektir.

İndirimli Windsor klima modelinin satış sayfası için tıklayın

Dyson Airwrap fiyatında büyük indirim, her kadının rüyası
Casper gemileri yaktı, oyun canavarı bilgisayarda dev indirim
Ne Tesla ne BMW ne Volkswagen, Xiaomi SU7 teslimat rekoruna doğru koşuyor
Sonraki Haber