Baymak klima fiyatlarını düşürdü, bu fiyata vantilatör bile yok

Klima sektöründeki önemli isimlerden biri olan Baymak, klima fiyatlarını indirdi. İşte fırsat.

Yazın sona ermesine yaklaşık olarak 1 ay kaldı diyebiliriz. Fakat önümüzde sizi sıcaktan uyutmayacak uzun geceler var. Bu geceleri serin bir şekilde geçirmenin en basit yolu ise tabi ki klima.

Eğer evinizde bir klimanız varsa sorun yok. Fakat klimasız bir evde yaşıyorsanız, Ağustos’un 5’inden sonra Türkiye’ye gelmesi beklenen sıcak hava dalgası sizi ciddi anlamda zorlayabilir.

Hali hazırda Baymak güvencesi ile satılan Dolce Vita klima modelinde önemli bir indirim söz konusu. Öyle ki rakip markalar bu fiyatın iki katına klima satıyorlar.

Baymak klima fiyatlarını düşürdü, bu fiyata vantilatör bile yok

Peki bu klima bizlere neler sunuyor? Öncelikle şunu belirtelim. Klimayı satın alanların yorumları hayli olumlu. Hem klimanın elektrik faturasına çok yük bindirmediğini, hem de odayı değil, tüm evi rahat bir şekilde soğuttuğunu belirtmişti.

9000 BTU soğutma kapasitesine sahip olan klimayı bir odaya taktırıp, oda kapılarını açık bırakırsanız 3 – 4 saat içerisinde tüm evi hatırı sayılır derecede serinlettiği belirtilmiş. Ayrıca klimanın ısıtma performansı da bir hayli övülmüş.

Eğer klima için 30.000 – 40.000 TL gibi astronomik ücretle ödemek istemiyorsanız bu fırsatı kaçırmamanız yararınıza olacaktır.

Baymak’ın indirimli Dolce Vita klima modelinin satış sayfası için tıklayın

Dyson Türkiye fiyatlarını düşürdü, Dyson süpürge olmayan ev kalmasın
Klima devi fiyatları düşürdü, herkes evinde serin serin uyusun diye
Huawei yeni Watch GT serisini tanıttı, işte Türkiye fiyatları
Sonraki Haber