VPN kullanıcıları dikkat, bunlara dikkat etmezseniz sonunuz kötü olabilir

Sanal özel ağlar, ya da bilinen adıyla VPN'ler, internet üzerindeki kimliğinizi ve IP adresinizi gizleyerek, verilerinizin internet sağlayıcılarınız tarafından izlenmesini engeller.

ProtonVPN
 

VPN teknolojileri arasında öne çıkan ProtonVPN, güvenlik, kullanılabilirlik ve gizlilik özellikleriyle dikkat çekiyor. Proton Teknolojileri tarafından sunulan hizmetler arasında e-posta, takvim, sürücü ve son derece güvenli olarak bilinen bir VPN hizmeti bulunuyor. ProtonVPN, kapsamlı güvenlik özellikleri ile öne çıkıyor; özellikle VPN hizmeti, bağımsız bir servis olarak kullanıcıların beğenisini topluyor. 

ProtonVPN, günlük tutmama politikası ile denetimlerden başarıyla geçmiş ve hukuk zorunluluklarına uymama konusunda kendini kanıtlamış bir şirket. İsviçre merkezli olması, zorunlu veri kaydı yükümlülüklerinden muaf olmasını sağlıyor. Ayrıca, açık kaynaklı bir çerçeveye dayanıyor ve resmi bir güvenlik açığı bildirim programına sahip. Şirket, kişisel bilgilerle ne yapıldığına dair açık tanımlamalar sunuyor. 

ProtonVPN'in ücretsiz versiyonu, diğer seçeneklere kıyasla sınırlıdır ve yalnızca üç ülkede sunucu ağına erişim imkanı tanır. Aylık yaklaşık 5.39 dolar başlangıç fiyatıyla sunulan ücretli versiyonu, 65'ten fazla ülkede VPN sunucu lokasyonlarına ve aynı anda 10 cihaza kadar erişim imkanı sunar. Proton Teknolojileri'ne özel olarak, kullanıcılar aylık yaklaşık 8.63 dolar ödeyerek tüm hizmet paketine erişebilirler.

Popüler Haberler