vivo X200 Pro mini Kompakt Telefon İsteyenlerin İlacı Olacak

vivo'nun yeni amiral gemisi X200 serisi için bir de kompakt boyutlu bir model bekleniyor. Şu sıralar phablet boylarına yaklaşan amiral gemilerine bir tokat olacak.

vivo'nun X200 serisini resmen 14 Ekim'de göreceğiz. Firma, gün geçtikçe seri hakkında ilk elden sızıntılar paylaşıyor. Bunlardan biri ise amiral gemisi bir modeli kompakt gövdeye sığdıracak bir ''mini'' modeli oldu.

Weibo'da vivo'nun marka temsilcisi olan Jia Jingdong tarafından bir paylaşımda, paylaşım yapılan cihazın vivo X200 Pro mini olduğu açıkça görülüyor.

Gönderide Paris 2024 olimpiyatlarında Altın madalya kazanan ilk Asyalı kadın olan Zheng Qingwen'i tebrik ediyor. Paylaşım yapılan cihazın da ifşa olduğu bu paylaşımın kasıtlı olarak yapılıp yapılmadığı ise tabii ki belirsiz.

Bu telefon muhtemelen standart ve Pro modelin arasında konumlandırılacak. vivo'nun Apple ile benzer bir stratejiyi paylaşmasını bekliyoruz, mini modeli standart modelin üstüne kurulabilir ve daha iyi bir ekran, daha iyi bir genel donanıma sahip olabilir. Bir başka sızıntı ise Pro ve mini modelinin LYT-818 adı verilen yeni bir sensöre sahip olacağı yönünde.

E-devlet’ten çalınan veriler satışa çıkarıldı
NothingOS 3.0 Yapay Zeka Odağı Sunan Özellikleriyle Tanıtıldı
Andorid telefonunuzun şarjı çabuk mu bitiyor, mutlaka bunları yapın
Sonraki Haber