TRX yakında 0,075 doların üzerine çıkacak mı?

TRON fiyat tahmini – TRX yakında 0,075 doların üzerine çıkacak mı?

Kripto para sektöründeki genel duyarlılığın, bir boğa veya ayı piyasasına doğru hareketlerin beklenip beklenemeyeceğinin belirsiz olduğu bir zamanda, kripto tüccarları, neredeyse neredeyse bir deflasyon durumunda olan TRON'un ( TRX ) gelecekteki performansıyla ilgileniyorlar.

TRX yakında 0,075 doların üzerine çıkacak mı?

Gerçekten de, TRX, TRON topluluğu, toplam dolaşım arzını zaman içinde azaltan ve madeni parayı enflasyonist para birimlerinin aksine daha kıt hale getiren bir yakma mekanizması getirerek böyle yapmayı kabul ettikten sonra, deflasyonist olarak lanse edildi.

Bununla birlikte, TRON'un fiyatı yılın başından bu yana dalgalı bir şekilde hareket ediyor ve 1 Haziran'da 0.08841 $'a ulaştı ve ardından nispeten çalkantılı inişe başladı. Bununla birlikte, geçen ay boyunca, CoinMarketCap verilerine göre %4,69 güçlenerek geçen hafta %0,57 kazandı ve şu anda 0,06226 dolardan işlem görüyor.

TRON 1 aylık fiyat tablosu. Kaynak: CoinMarketCap

Aslında, Ekim ayının ortalarında, TRON, kurucusu Justin Sun'ın kripto borsası Huobi'nin gerçek alıcısı olduğuna dair söylentilerin ortaya çıkmasından sonra 24 saat içinde 4 milyardan fazla ağ işlemi gerçekleştirerek aktivitede önemli bir büyüme kaydetti.

TRX fiyatı için sırada ne var?

Grafik analizine göre, TRX'in test edilecek mevcut destek seviyesi 0,048 dolar, piyasa değerine göre 14. en büyük dijital varlığın direnci şu anda 0,075 dolar, TRON iki kırmızı ayın ardından yeşil bir aylık mum oluşturma sürecinde.

TRX aylık mum grafiği. Kaynak: TradingView

Yasal Uyarı: Bu sitedeki içerik yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Redmi Note 12 resmen geliyor! [Dünyada ilk özelliklerle!]
Emlak platformu, 175 bin dolara emlak NFT mülkü sattı!
Ucuz fiyata iPhone 16 almak isteyenler için büyük tehlike, buna çok dikkat edin
Sonraki Haber