TRON (TRX) neredeyse bir yıldır deflasyonist bir durumda; İşte anlamı!

TRON (TRX) neredeyse bir yıldır deflasyonist bir durumda; İşte anlamı!

Kripto para piyasasına hakim olan genel düşüş eğilimine ve varlıklarının çoğu yeşil bölgede kalmak için mücadele etmesine rağmen, bunlardan biri rekor kırıyor – deflasyon durumunda geçirilen süre.

TRON (TRX) neredeyse bir yıldır deflasyonist bir durumda; İşte anlamı!

TRON ( TRX ), resmi kaşif TRONSCAN tarafından açıklandığı gibi, 28 Ekim 2021 ile 12 Ekim 2022 arasındaki dönemden 50 haftaya veya bir yıla yakın bir zamana denk gelen bir deflasyon durumundaydı. TRON blok zincirinin 17 Ekim'deki bir tweet'inde.

Duyuruya göre , bu deflasyon döneminin sonunda TRON tokenlerinin toplam miktarı 9,6 milyar TRX'e ulaştı. Verilere göre, üretilen TRX sayısı 14 Ağustos 2021'de maksimum 5.273.312'ye ulaşırken, yakılan token sayısı 22 Mayıs 2022'de maksimum 1.106.056.407'ye ulaştı.

Üretilen TRX miktarı ve yakılan miktar. Kaynak: TRONSCAN

Deflasyonist kripto para birimi olarak TRX

TRON'un tokeni, ağ topluluğu Şubat 2021'de toplam dolaşımdaki arzını azaltan bir yakma mekanizması sunarak deflasyonist hale getirmeyi kabul ettikten sonra deflasyonist bir kripto para birimi olarak lanse edildi.

Bu, bankaların ve ağların yeni madeni paralar basması nedeniyle değeri düşen enflasyonist kripto para birimleri ve geleneksel itibari paranın aksine, dolaşımdaki madeni para sayısının zaman zaman azalması ve madeni parayı daha değerli hale getirmesi anlamına gelir.

Nisan 2021'de TRX, 30 Mart 2021'den 5 Nisan 2021'e kadar tarihteki ilk deflasyonunu tamamladı ve TRON, bu hareketi dünyanın enflasyondan deflasyona geçen ilk kripto para birimi haline getirdiğini ve böylece değerini konsolide ettiğini ilan etti.

Yasal Uyarı: Bu sitedeki içerik yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Meta veri tabanında sanal hizmetler sunan ilk kişiler o şehrin polisleri oldu!
Ethereum balinaları, beş hafta içinde fiyatı %25 oranında düşürdü!
iPhone 16 ilk hafta satış sayısı açıklandı, ciddi düşüş var
Sonraki Haber