Toyota Corolla Hybrid karşımızda! (video)

Sakarya'da yer alan Toyota fabrikasında yeni Hybrid Corolla'ya göz attık. Günümüz beklentilerine uygun şekilde tasarlanan araç bizlere neler sunuyor? İşte detaylar!

Toyota Corolla'nın Hibrit yani hem elektrikli hem benzinli versiyonu satışa sunuluyor.

14 Şubat tarihinden itibaren Türkiye çapında satılacak olan Toyota Corolla Hibrit, Türkiye'de üretilip tüm dünyaya ihraç edilecek. 12’nci nesil Corolla Sedan 230 milyon Euro ek yatırımla hibrit versiyona sahip oldu. Hem elektrikli hem benzinli motora sahip olan yeni model 1.8 litrelik benzinli motora elektrikli bir motor eşlik ediyor.

Toyota Corolla Hybrid karşımızda! (video)

Kablosuz telefon şarjı, 8 inçlik multimedya sistemi, 7 inçlik dijital sürücü ekranı, 10 inçlik head-up display, çarpışma önleme sistemleri, yaya ve bisiklet algılama, adaptif hız sabitleyici, direksiyon ve şerit takip sistemi gibi özelliklerle donatılan yeni Corolla Hibrit, 14 Şubat'tan itibaren Türkiye pazarında satışta olacak.

Sakarya'daki fabrikasında yeni modelin banttan inme törenine katılıp sizler için genel görünümüne baktığımız yeni Corolla, günümüz beklentilerine uygun şekilde tasarlanmış durumda. 

Ek olarak 1,8 litre hacimli dört silindir içten yanmalı motorun elektrik üniteleriyle birleşmesiyle birlikte 120 beygirlik bir güç ortaya çıkıyor. CVT şanzımanla kombin edilen bu ünitenin 100 kilometre için paylaşılan ortalama tüketim verisi 4,7 litre dolaylarında.

Şimdilik fiyat bilgisi paylaşılmayan modelle ilgili düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlere aktarmayı unutmayın. 

Instagram İngilizce oldu! Nasıl düzeltilir?
Samsung Galaxy A10 ortaya çıktı!
Apple Türkiye şaşırttı, yüzde yüz zam kullanıcıları isyan ettirdi
Sonraki Haber