Spotify, kişiselleştirilmiş Glastonbury kadrosu oluşturmanıza yardımcı olacak

Spotify, müzik tutkunlarına Glastonbury Festivali için kendi özel sanatçı kadrolarını oluşturma fırsatı sunuyor. Platform, kullanıcıların müzik zevklerine göre en uygun line-up'ı hazırlamalarına yardımcı olacak özel bir özellik geliştirdi.

 Geçtiğimiz haftalarda aylık paket ücretlerine zam yapan Spotify. Festivallere yönelik yeni bir özelliği test etmeye başlayacak. Bildiğiniz gibi festivallerde çok sayıda dinleyicisi olan sanatçıların yanında daha az tanınmış kaliteli sanatçılar da sahne alıyor. Bir müzik festivalinde daha önce hiç dinlemediğiniz bir sanatçıyla karşılaşmak gibisi yok; yeni favori grubunuzun sesinin sizi uzun sandviç standı kuyruğundan yakındaki sahnenin terli ortamına çekmesi ve sonrasında şarkı listesini aratmanızı vaat etmesi oldukça heyecan verici. Ancak büyük festival kadroları, seçeneklerin fazlalığıyla bunaltıcı olabilir ve hiç duymadığınız bir sanatçıyı ilk defa festival alanında dinleyip favoriye alabilirsiniz. Spotify yeni özelliğiyle sizin hangi amatör sanatçıyı daha çok seveceğinizi keşfetmenizi sağlayacak.

Müzik keşfini şansa ya da en organize festival arkadaşınıza bırakmak istemiyorsanız, Spotify ve Glastonbury Festivali işbirliğiyle algoritmanın sizi yaklaşan etkinlikte beğenebileceğiniz sanatçılara yönlendirmesini sağlayabilirsiniz. Pazartesi günü duyurulan bu yenilikle, Spotify'ın resmi Glastonbury uygulamasına entegre edilmesiyle iOS ve Android kullanıcıları hesaplarını bağlayarak kişiselleştirilmiş kadro önerileri alabilecekler. Spotify dinleme alışkanlıklarınıza dayanarak, bu yılki festivalde sahne alacak 10 sanatçıdan oluşan bir liste sunulacak. Bu özellik, Spotify verilerinizle Instafest'in yaptığına benzer şekilde, özel olarak Glastonbury kadrosuna odaklanıyor.

Glastonbury, 28-30 Haziran tarihlerinde Worthy Farm, Pilton'da geri dönüyor ve SZA, Dua Lipa, PJ Harvey, Little Simz, Coldplay, Burna Boy, Cyndi Lauper, Janelle Monáe, Michael Kiwanuka, Shania Twain, SEVENTEEN, LCD Soundsystem, Jessie Ware, The National ve daha birçok sanatçıyı ağırlayacak.

Kadroların önerilerini Glastonbury uygulamasının "Keşfet" sekmesinde bulabilirsiniz. Uygulama içinde festival katılımcıları, bu sanatçıları programlarına ekleyebilir ve sanatçı sayfalarını ziyar

Huawei'nin yeni manyetik powerbank’i satışa çıktı
iOS 18 ile gelen yeni şarj limitleri
Hyundai çıldırdı, sırf satılsın diye Hyundai i10 yok fiyatına gidiyor
Sonraki Haber