SOL çöküyor mu? Solana 24 saat içinde 900 milyon dolar değer kaybetti!

Solana 24 saat içinde 900 milyon doların üzerinde değer kaybetti! SOL çökecek mi? Yatırımcılar panikte!

24 saatten kısa bir süre içinde sona erdiğinde, Solana ( SOL ) doğrulayıcıları, 940 milyon doların üzerine eşdeğer, yani toplam 50.7 milyon SOL değer kaybı yaşamış olduğunu tahmin ediyor.

SOL çöküyor mu? Solana 24 saat içinde 900 milyon dolar değer kaybetti!

Solana Compass verileri, Solana ağı Epoch 370'in 50.792.762 SOL (Solana'nın toplam arzının %14.2'si) kilidini açacağını gösteriyor.

Solana Compass verilerine göre, mevcut Solana ağ dönemi olan Epoch 370, 10 Kasım'da saat 8.30 UTC'de sona erecek. Solana dönemleri, doğrulayıcıların ağdaki paylarını güvence altına aldığı iki gündür. Doğrulayıcılar, her çağdan sonra hisselerinin kilidini açma seçeneğine sahiptir.

Web sitesi kontrol paneli şimdi, doğrulayıcılar tarafından kilidin açılması (payın devre dışı bırakılması) nedeniyle yaklaşık 50,7 milyon SOL jetonu gösteriyor. Bu rakam birkaç saat içinde 18 milyondan yükseldi. Ani yükseliş büyük olasılıkla daha fazla doğrulayıcının stake edilen tokenlerini ağdan çekmeyi seçmesinden kaynaklanıyor. Karşılaştırıldığında, mevcut çağın sonunda yalnızca 1.8 milyon sol stake edilmesi planlanıyor.

Solana fiyat tablosu

Solana hissesinden çıkarılması planlanan tokenler, tüm kripto para arzının %13'ünü oluşturuyor. Solana'nın token fiyatı son 24 saatte %31 düştü.

Finbold tarafından CoinMarketCap'ten alınan verilere göre Solana, son 24 saatte %31.41 ve önceki yedi gün içinde %42.25 düşüşle 18.41 $ 'dan işlem görüyor.

Solana 1 günlük fiyat tablosu. Kaynak: Solana Pusulası

Solana'daki mevcut düşüş, FTX çöküşünün yol açtığı 100 milyar dolarlık pazar satışının bir parçası. Şu anda Bitcoin ( BTC ) fiyatı son iki yılın en düşük seviyesindeyken, Ethereum ( ETH ) son 24 saatte %20 düştü.

Başka yerlerde, FTX'in kurucusu Bankman-Fried'den geleneksel olarak güçlü bir desteğe sahip olan bir kripto para birimi olan FTX'in SOL rezervi, ciddi satış faaliyetlerinin hedefi gibi görünüyor.

SOL fiyat düşüşü. Kaynak: CryptoCompare

Token kilidinin açılmasının SOL fiyatını nasıl etkileyeceği görülmeye devam ediyor. Özellikle Solana, kayıpta (%68) yalnızca FTX Token'ın (FTT) arkasından günün en kötü ikinci oyuncusu oldu.

Yasal Uyarı: Bu sitedeki içerik yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Elon Musk'ın Twitter'ı satın alması Tesla'ya yaramadı
Samsung tek müşterisine 400.000 telefon ve tablet sattı! İşte nedeni...
iPhone 16 ilk hafta satış sayısı açıklandı, ciddi düşüş var
Sonraki Haber