Samsung Galaxy Tab S10 Serisi Türkiye'de Satışta, İşte Fiyatlar

Yakın zamanda resmen tanıtılan Galaxy Tab S10 serisi çeşitli fırsatlarla ülkemizde satışa sunuldu.

Samsung'un en yeni amiral gemisi Galaxy Tab S10 serisi, Galaxy AI desteği ve daha fazla özelliğiyle Türkiye'de resmen satışa çıktı. Galaxy Tab S10+ ve S10 Ultra olmak üzere iki modeli görüyoruz.

Serinin en üst modeli olan Galaxy Tab S10 Ultra'ya MediaTek'in Dimensity 9300+ işlemcisi güç veriyor. Samsung'un Galaxy S24 Ultra modeli ile tanıttığı yansımayı engelleyen ekran teknolojisini de bu modelde görüyoruz, bu da yoğun ışıklı ortamlarda büyük bir avantaj sağlıyor.

Depolama tarafında da oldukça geniş seçenekler görüyoruz (16 GB+1 TB, 12 GB+512 GB), bu konuda ekstradan da MicroSD kart ile genişletme desteği sunan tablete tam 1.5 TB büyüklüğünde hafıza kartı da takabiliyorsunuz. 

Galaxy Tab S10 Ultra için kapılar 12+512 GB versiyonunda geçerli olmak üzere 44.999 TL'den açılıyor ve en üst konfigürasyon için 54.999 TL'ye kadar yükseliyor. Gri ve Gümüş renklerinin satışta olduğunu belirtelim.

Serinin daha uygun fiyatlı modeli olan Galaxy Tab S10+ yine en üst model Ultra ile benzer işlemciyi paylaşıyor. Bu sefer nispeten daha küçük bir ekran olan 12.4 inçlik bir ekran boyutuyla karşılaşıyoruz. Ultra modeline nazaran daha küçük sayılabilecek bu boyut, ihtiyacı olan kullanıcılar için gayet yeterli.

Galaxy Tab S10+ modeli biraz daha dar depolama ve bellek seçeneklerine sahip. 12+256 GB depolama ve bellek kombinasyonuyla kapıların açıldığı model için en fazla 512 GB depolamaya kadar yükselebilmeniz mümkün.

Bu model için fiyatlar 40.999 TL'den başlıyor, bu fiyatın 512 GB depolamalı model için geçerli olduğunu hatırlatalım çünkü henüz 256 GB için satışlar başlamamış görünüyor. 

İki tablet de en güncel OneUI sürümü olan 6.1 ile kutudan çıkıyor ve entegre Galaxy AI özellikleriyle destekleniyor. Özelliklerle not almayı sevenler için birden fazla yararlı özellik sunan Galaxy AI, bu tabletlerde direkt olarak sunuluyor.

Epic Games, Samsung ve Google'a Dava Açtı
Lenovo Legion Y700 (2024) Güçlü Özellikleriyle Tanıtıldı
İlginç rapor, Apple kullanıcıları bile iPhone 16 ile dalga geçiyor
Sonraki Haber