OPPO K12 Plus Resmen Duyuruldu

OPPO'nun uygun fiyatlı olarak konumlandırdığı K12 Plus modeli resmen tanıtıldı.

OPPO, Çin'de en son K serisi akıllı telefonu K12 Plus'ı tanıttı. Büyük bir bataryayla ve oldukça iyi bir ekranla gelen orta segmen bir telefon.

K12 Plus, günlük işler ve hafif oyunlar için oldukça uygun bir çip olan Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 işlemciyle çalışıyor. Android 14 tabanlı OPPO'nun ColorOS 14 sürümüyle kutudan çıkıyor. Depolama seçenekleri 8 GB/256 GB'tan 12 GB/512 GB'a kadar değişebiliyor.

Ön tarafta, akıllı telefon, akıcı kaydırma için 120Hz yenileme hızı ve 1100 nitlik iddia edilen maksimum parlaklık sağlayan 6,7 inçlik bir AMOLED panele sahip. Ekran ayrıca P3 geniş renk gamını destekliyor ve daha duyarlı bir oyun deneyimi için 240Hz dokunmatik örnekleme hızına sahip.

Arka tarafta, K12 Plus çift kamera kurulumuyla geliyor. Ana sensör, muhtemelen 8 MP ultra geniş lens eşliğinde 50 MP'lik bir kamera. Aynı zamanda cihaz 16 MP'lik ön kamerayla geliyor.

Telefon, güç kullanıcıları için bile tüm gün kullanım sunması gereken devasa 6400mAh bataryaya sahip. OPPO bunu 80W kablolu hızlı şarjıyla tamamlıyor.

Bağlantı seçenekleri kapsamlı ve her zamanki Wi-Fi 6, Bluetooth 5.4 ve NFC'nin yanı sıra 5G desteği de bulunuyor. Ayrıca, OTG yeteneklerine sahip bir USB Type-C portu ve ek güvenlik için ekran altı parmak izi sensörü bulunuyor.

Xiaomi Pad 7 Serisi Hakkında Bazı Kilit Sızıntılar Paylaşıldı
Xiaomi 15 Pro Resmen Açığa Çıktı
Epic Games bu haftanın ücretsiz oyunlarını duyurdu: 17 Ekim'e kadar bedava
Sonraki Haber