OnePlus Ace 5 Serisi Kamera Konusunda Memnun Edecek

OnePlus Ace 5 serisi hakkında hem standart hem de Pro model için kamera sızıntıları paylaşıldı.

OnePlus'ın Ace serisi genelde amiral gemisi katili olarak konumlandırılıyor. Oldukça karmaşık bir telefon yelpazesine sahip olan firmanın yeni modellerini tanıtmasını beklerken Çin'den gelen sızıntılara kamera sensörlerine yer verildi.

Sızıntıda aynı zamanda cihazların işlemcilerine de yer verildi. SM8650 ve SM8750'den bahsedilen sızıntıda bu işlemcilerin Snapdragon 8 Gen 3 ve 8 Gen 4 olduğu açıkça anlaşılıyor.

Aynı zamanda ekran tarafında da bazı bilgiler aktaran kaynak, BOE'nin X2 adı verilen düz ekranlarının kullanacağını söylüyor. Kamera tarafında ise Sony'nin henüz duyurmamış olduğu yeni bir IMX-9 serisinden bahsediliyor, bu sensörün çözünürlüğü ise 50 MP olacak. 

Batarya ve şarj tarafında ise oldukça iddialı bir seri bizleri bekliyor. 100W hızlı şarja ek olarak 6000mAh dolaylarında olması beklenen silikon-karbon temelli bir batarya ile de cihazın rekabetçi özellikleri tamamlanacak.

Aklınıza neden OnePlus Ace 4 serisinin tanıtılmadığı gelebilir, bunun bir izahı var. Muhtemelen "4" rakamıyla ilişkilendirilen olumsuz hisler nedeniyle (bu direkt olarak bir Çin inanışı) OnePlus Ace 4 serisini atladı ve bunun yerine doğrudan Ace 5 serisini piyasaya sürecek.

MediaTek Dimensity 9400 Apple A18 Pro'yu Performansta Yerle Bir Ediyor
Google’a büyük ceza yolda, tarihe geçebilir
Huawei Pura 70 Ultra, iPhone 16 Pro Max’i kamerasıyla tokatladı
Sonraki Haber