Nothing Phone (2a)'nın Özel Versiyonu Yakında Geliyor

Çok sevilen Nothing Phone (2a) için özel bir versiyon geliyor.

Nothing, bu yılın başlarında topluluk üyeleriyle birlikte tasarlanan bir Nothing Phone (2a) üzerinde bir proje başlattı. Proje artık tamamlandı ve Nothing Phone (2a) Community Edition adlı özel bir sürüm bu ayın 30'unda piyasaya sürülecek. Bununla birlikte, neyin farklı olduğuna bir bakalım.

Community Edition, orijinal Phone (2a)'dan esas olarak üç açıdan farklı: Görünüm, ambalaj kutusu ve yeni duvar kağıtları.

En büyük fark telefonun arka tasarımında yatıyor. Karanlıkta parlayan bir tasarım için Fosforesans kullanıyor, bu da en azından akıllı telefonlar için oldukça benzersiz.

Özel duvar kağıtları da, elle çizilmiş öğeleri ve çizim, dijitalleştirme, AI oluşturma ve düzenleme için çeşitli araçları bir araya getirerek benzersiz, katmanlı ve zengin bir süreç yaratan özel sürüm cihazın bir parçası. Sonuç, Nothing'in tasarım diliyle eşleşirken Nothing Phone (2a) Community Edition'a yeni bir görünüm sunuyor.

Cihazın kutusu ayrıca telefonun yeni rengiyle eşleşen yeni bir tasarımla geliyor. Rengin yanı sıra, yeniden tasarlanan kutu iki yerine yalnızca tek bir kamera lensi sergiliyor ve şirkete göre bu da ilginç bir görsel değişiklik.

OPPO Find X8 Serisinin Tasarımı Resmen Doğrulandı
Galaxy Z Fold 6 Special Edition Markanın En İnce Akıllı Telefonu Olacak
Nokia efsanevi telefonunu yeniden satışa sunuyor!
Sonraki Haber