Nothing Phone (2a) için NothingOS 3.0 Beta Sürümü Yayınlandı

Nothing'in yeni arayüzü NothingOS 3.0 için ilk beta çıkışı yapıldı.

Yakın zamanda Ear (open) modeli ile birlikte duyurulan NothingOS 3.0 için ilk cihaz tercihi belli oldu. Şaşırtıcı derecede Nothing Phone (2) yerine (2a) modelini ilk sürece dahil eden firma, arayüz hakkında bazı açıklamalar da yaptı.

Nothing, Phone (2) için beta sürümünü önümüzdeki ay yayınlamayı beklerken, Phone (1), Phone (2a) Plus ve CMF Phone 1 Aralık ayına kadar beklemek zorunda kalacak. Bu, son halini alan NothingOS 3.0 sürümünün de önce Phone (2a)'ya, sonra Phone (2)'ye ve sonra diğer cihazlara geleceği anlamına geliyor. Nothing, NothingOS 3.0 için "her zaman yapmak istediğimiz yazılım" olarak yorum yaptı. 

Yeni bir kilit ekranı özelleştirme sayfası, saat yüzleri, kilit ekranınızda genişletilmiş widget alanı, uygulamalarınızı otomatik olarak klasörlere ayıran yapay zeka destekli Akıllı Çekmece, yeniden tasarlanan hızlı ayarlar, daha iyi bir widget tasarımı, Ayarlar'da güncellenmiş görseller, daha hızlı kamera başlatma hızı ve azaltılmış HDR işleme süresi, optimize edilmiş portre efektleri, düşük ışıkta daha iyi kamera performansı, taşınabilir ve kolayca yeniden boyutlandırılabilen çoklu görev açılır görünümü, gelen bildirimlerde aşağı kaydırarak açılır görünüme girme yeteneği, uygulamaları veya verileri silmeden depolama alanını boşaltmak için otomatik arşivleme, kısmi ekran paylaşımı, güncellenmiş bir kurulum sihirbazı, geri animasyonları ve yeni bir parmak izi kilit açma animasyonu var.

Bu açık beta sürümünü Nothing Phone (2a) için denemek istiyorsanız burada bulunan rehbere göz atabilirsiniz.

Performans Canavarı MediaTek Dimensity 9400 Resmen Tanıtıldı
Honor X7c 4G Modelinin Tasarımı ve Özellikleri Sızdırıldı
Samsung, daha yeni satışa çıkan modeline ilk güncellemesini verdi
Sonraki Haber