Kampçılar buraya, Xiaomi yeni el fenerini tanıttı

Mijia markası altında çeşitli ürünler satmaya devam eden Xiaomi, şimdi de el feneri tanıttı. İşte kampçıların çok seveceği el fenerinin özellikleri ve fiyatı.

Xiaomi'nin çeşitli sektörlerdeki faaliyetleri devam ederken, alt markası Mijia'nın son tanıttığı ürün dikkatleri üzerine çekti. Mijia, kampçılar ve açık hava etkinlikleri için ideal olan yeni ürünü, Mijia Çok Fonksiyonlu Taşınabilir El Feneri'ni tanıttı. Bu el feneri, kullanıcılarına bir dizi pratik ve güçlü özellik sunarak, açık hava maceralarının vazgeçilmezi olmayı hedefliyor.

Mijia'nın yeni el fenerinin en dikkat çekici özelliği, 3.100 mAh kapasiteli bataryası sayesinde 30 saate kadar uzun bir kullanım ömrü sunması. El fenerlerinin en önemli özelliklerinden biri olan batarya süresi, bu modelde etkileyici bir performans sergiliyor ve kullanıcıların uzun süreli aydınlatma ihtiyacını karşılıyor. Ayrıca ürün, 1000 lümenlik aydınlatma gücü ile oldukça güçlü bir ışık sağlıyor. Bu, karanlık ortamlarda net ve güçlü bir görüş sunarak el fenerinin pratikliğini artırıyor.

Kampçılar buraya, Xiaomi yeni el fenerini tanıttı

IP68 sertifikası ile suya ve toza karşı da dayanıklı olan Mijia el fenerinde bir de acil durumlar için SOS tuşu yer alıyor. Bu da yine kampçılar açısından oldukça değerli. Zira ıssız yerlerde acil durumlarla karşılaşıldığında SOS tuşu hayat kurtarabiliyor.

Fiyatlandırma açısından el fenerinin 129 yuan (yaklaşık 620 TL) olarak belirlenmiş olması, onu hem erişilebilir hem de yüksek performanslı bir seçenek haline getiriyor. Mijia'nın bu yeni ürünü, özellikle doğa severler ve kampçılar için pratik bir aydınlatma çözümü sunarak, açık hava etkinliklerinin ayrılmaz bir parçası olabilir.

PlayStation 5 Her Şeye Rağmen Rakibini Ezmeye Devam Ediyor
PlayStation 6 Yine AMD'ye Emanet
iPhone 16 Pro Max şarj performansıyla komik duruma düştü
Sonraki Haber