iPhone SE 4 için Özellikler ve Tanıtım Tarihi Sızıntıları Paylaşıldı

Apple'ın orta segmente konumlandıracağı dördüncü nesil iPhone SE 4 modeli için her ay farklı bir bilgi ediniyoruz.

Yakın zamanda piyasaya sürülen iPhone 16 serisi daha eskimemişken, Apple'ın bir sonraki bütçe dostu ürünü iPhone SE 4'e dair söylentiler hız kazanıyor.

Amiral gemisi iPhone'ların yıllık yenileme döngüsünün aksine, SE serisinin daha düzensiz bir çıkış takvimi var. Mevcut üç model 2016, 2020 ve 2022'de geldi. Şimdi, yeni bir söylenti iPhone SE 4'ün 2025'in başlarında piyasaya sürüleceğini öne sürüyor.

Bu sözler direkt olarak güvenilir bir Apple kaynağı olan Mark Gurman'dan geliyor. Projeye aşina anonim kaynaklara atıfta bulunan içeriden bilgi veren kişi, cihazın "V59" model adını taşıdığını ve Apple'ın özellikle Çin'de düşük kaliteli Android telefonlarla rekabet etme umuduyla bu modeli tasarladığını doğruladı.

Apple'ın iPhone SE 4'te bazı radikal tasarım değişiklikleri yapması bekleniyor. Söylentiler, şirketin yaklaşan SE'de iPhone 8 benzeri tasarımdan uzaklaşıp iPhone 16'ya benzer bir tasarıma yöneleceğini öne sürüyor.

Ancak Mark Gurman, SE 4'ün iPhone 16'dan ziyade iPhone 14'e benzeyeceğine inanıyor. Bu en güncel tasarım olmasa da, yine de eski iPhone 8 görünümüne göre büyük bir değişikliğe işaret.

Telefonda Dynamic Island yerine klasik bir çentik bulunacak, bu tarafta yenilikler beklemeyin. Gelen bir diğer bilgi ise iPhone SE 4'ün Apple Intelligence'a sahip olacağı, bu da anlamsız görünüyor çünkü Apple'ın henüz çok eskimemiş modelleri bile bu özelliği alamıyorken orta segment bir cihazın yerleşik yapay zeka özellikleriyle kutudan çıkacak olması kullanıcıları fazlasıyla kızdıracaktır.

Hepsiburada Premium Üyelik Ücreti Zamlandı
OneUI 7 Arayüzü Resmen Gösterildi
Bu telefonların şarjı bitmiyor! İşte şarjı en çok giden akıllı telefonlar
Sonraki Haber