iPad Mini 7 Yenilenmiş Özellikleriyle Karşınızda

Apple, sevilen minik tableti iPad Mini'yi sessiz sedasız yeniledi.

Apple, sevilen iPad mini'nin en son modelini duyurdu ve etkileyici yükseltmelerle dolu. iPad Mini 7 olarak adlandırılan cihaz, güçlü A17 Pro çipine sahip ve bu da onu şimdiye kadarki en güçlü mini yapıyor. Bu, fotoğraf düzenleme, oyun oynama ve artırılmış gerçeklik deneyimleri gibi zorlu görevler için performansta önemli bir artış anlamına geliyor.

Apple ayrıca temel depolama alanını 128 GB'a çıkararak kullanıcıların uygulamaları, fotoğrafları ve videoları için yeterli alana sahip olmasını sağladı.

iPad Mini 7, kompakt ve taşınabilir tasarımı koruyor ve canlı 8,3 inçlik Liquid Retina ekrana sahip. Ancak kaputun altında tamamen yeni bir canavar var. A17 Pro çip, önceki nesle kıyasla işlemci performansında %30 artış ve grafik performansında %25 değerinde bir yükseliş sağlıyor. Bu, iPad Mini 7'nin "Zenless Zone Zero" gibi grafik yoğunluklu oyunlar dahil olmak üzere en zorlu oyunların üstesinden kolayca gelmesini sağlıyor.

Bağlantı, önceki modelin iki katına kadar performans sunan Wi-Fi 6E desteğiyle de güçleniyor. Cellular modeller artık 5G bağlantısı ve eSIM desteğine sahip. USB Type-C bağlantı noktası da daha hızlı ve daha hızlı veri aktarım hızları sağlıyor.

iPad Mini 7, Apple Pencil Pro ile uyumlu ve yaratıcı olasılıklar dünyasının kapılarını açıyor. Basınç hassasiyeti, eğim desteği ve özelleştirilebilir araç paleti gibi özellikleriyle Apple Pencil Pro, iPad Mini 7'yi taşınabilir bir dijital eskiz defterine dönüştürüyor.

iPad Mini 7, artırılmış dinamik aralıkla doğal görünümlü fotoğraflar sunan Smart HDR 4'ü destekleyen 12 megapiksel geniş arka kamerayla geliyor. Kamera ayrıca belgeleri doğrudan Kamera uygulamasında algılamak ve taramak için yapay zekayı kullanıyor. 12 megapiksel ultra geniş ön kamera, görüntülü görüşmeler ve özçekimler için mükemmel olan Center Stage'i destekler.

iPadOS 18'e derinlemesine entegre edilmiş Apple Intelligence, Yazma Araçları, geliştirilmiş Siri ve Fotoğraflar'daki Anılar özelliği gibi özelliklerle kullanıcı deneyimini geliştirmek için Apple işlemcinin gücünden yararlanıyor. Gelecekteki güncellemeler, Görüntü Oyun Alanı ve yeni Görüntü Değneği aracı dahil olmak üzere daha da fazla özellik getirecek. 

Yeni iPad Mini, Türkiye'de 23.999₺ fiyatıyla ön satışa sunuldu. 128, 256 ve 512 GB depolama seçeneklerinin beraberinde WiFi ve Cellular versiyonlarının da satıldığı tabletin birden çok dikkat çekici rengi bulunuyor.

Huawei Cloud Türkiye'nin dijital dönüşümüne yönelik 'Cloud for Good' programını duyurdu
Dikkat Çekici Tasarımlarıyla vivo V40 Lite ve V40 Modelleri Satışta
Sony mutlu, PlayStation Portal satış rekorları kırıyor!
Sonraki Haber