Infinix Zero Flip Resmen Tanıtıldı, Özellikleri Çok İddialı

Daha önce sızdırılan Infinix'in ilk katlanabilir telefonu Zero Flip artık karşınızda. Telefonun özellikleri ise gayet dikkat çekici.

Infinix Zero Flip resmen tanıtıldı. Katlanabilir telefon pazarına yeni bir oyuncu geldi ve umarız ki rekabete katkısı olacak. Cihazın özelliklerine göz atalım.

Cihaz, 6.9 inçlik FHD+ çözünürlüğe sahip LTPO AMOLED ekrana sahip. 1400 nitlik maksimum parlaklık sunan bu ekran, 120Hz yenileme hızıyla ve Gorilla Glass 2 ile geliyor. 

Çift kamera kurulumuyla gelen cihazda 50 MP çözünürlüğünde Samsung GN5 ana kamerası bulunuyor. Aynı zamanda ultra geniş açı için de 50 MP çözünürlüklü bir kamerayla kurulum tamamlanıyor. Cihazın ön kamerası da yine 50 MP çözünürlüğüne sahip ve tüm lensler 4K video kaydı yapabiliyor. 

Zero Flip sadece 195 gram ağırlığında ve katlandığında 16mm, açıldığında ise sadece 7,6 mm kalınlığında. Telefon, katlanma izini azaltan özel bir menteşe yapısına sahip. Cihaza Dimensity 8020 güç veriyor ve 8 GB/512 GB bellek-depolama konfigürasyonuyla sunuluyor. Cihaz kutudan Android 14 tabanlı XOS 14.5 ile çıkıyor ve firma 2 yıllık büyük Android, 3 yıllık güvenlik yaması sözü de veriyor.

OPPO Find X8 Pro, Dimensity 9400 ile Kırdı Geçirdi
vivo X200'ün Tasarımı ve Renkleri Resmen Gözler Önüne Serildi
Elon Musk hediye ettiği Cybertruck’ı uzaktan kapattı, işte asıl tehlike
Sonraki Haber