Infinix Hot 50 4G Resmen Duyuruldu

Daha önce 5G destekli olarak tanıtılan Infinix Hot 50 modeline şimdi de 4G destekli farklı bir model eklendi.

Şu sıralar her kategoride bir akıllı telefon tanıtan Infinix, geçtiğimiz günlerde ilk dikey katlanabilir telefonu olan Zero Flip'i de tanıtmıştı. Sırada firmayı asıl tanıdığımız segment olan giriş segmenti var ve Infinix Hot 50 4G modelini görüyoruz.

Infinix Hot 50 modeline MediaTek Helio G100 modeli güç veriyor. Bu işlemci sadece 4G destekli, fakat performansı da gayet yeterli. 6nm üretim süreciyle üretildiğini de hatırlatalım. Bellek ve depolama seçenekleri ise gayet geniş olan (6, 8 GB - 128, 256 GB) cihazın UFS depolama sürümü ise bilinmiyor.

Always on Display özelliğini destekleyen, 6.78 inçlik bir FHD+ panelle gelen cihaz, 120Hz yenileme hızına sahip.

Kamera tarafında ise arkada 50 MP çözünürlüğünde bir ana kamera görüyoruz. 2K 60 FPS'e kadar video çekimini destekliyor. Ön kamera ise 8 MP çözünürlüğe sahip.

18W hızlı şarjla gelen cihaza 5000mAh kapasiteli bir batarya yerleştirilmiş. Firma, 1600 şarj döngüsünden sonra pil sağlığının %80'ini koruyacağını vaat ediyor. 

Bu model basit düzeyde sıvı ve toz dayanıklılığına sahip, öyle ki Infinix bile IP derecesini belirtmiyor. Tüm bunlara ek olarak 3.5mm jak ve FM Radyo'ya sahip. WiFi 5 bağlantısı ve NFC'ye sahip olan cihaz oldukça yeterli bağlantı çeşitliliği sunuyor.

Redmi 14C 5G Özellikleri Sertifika Aracılığıyla Ortaya Çıktı
vivo X200'ün Ekranı Çok Dikkat Çekici
iPhone parçaları cayır cayır yandı, kullanıcılar kaygılı
Sonraki Haber