IFA 2024: Anker'den Çok Yönlü MagSafe Şarj Aksesuarları

Apple aksesuarları konusunda akla gelen ilk firmalardan olan Anker, Qi2 destekli yeni MagSafe şarj aksesuarlarını IFA'da gösterdi.

Apple'ın MagSafe teknolojisi, akseuar firmalarının yaratıcılığa çok büyük bir katkıda bulundu gibi görünüyor. Bu konuda adeta yarış içinde olan firmalardan biri olan Anker, IFA 2024'te yeni dikkat çekici aksesuarlarını duyurdu.

Yeni Anker 3'ü 1 arada, şarj ederken iPhone için bir ayaklık olarak katlanabilme özelliği de dahil olmak üzere Twelve South'un Butterfly şarj cihazı tasarımından esinlenmiş gibi görünüyor. Anker'in şarj cihazı bugün Anker'in web sitesinde 89,99 dolara (Amazon'da da) ön siparişe açık ve siyah, beyaz ve pembe renklerde geliyor ve yeşil renk seçeneği Ekim'den sonra piyasaya sürülecek.

Anker'ın ayrıca yeni bir MagGo Qi2 şarj standı var; bu stand, iPhone'unuzu istediğiniz açıda tutan, dönen ve eğilen bir başlığa sahip. Beyaz rengi ön siparişle satılmakta.

Anker'in, bir MagSafe kılıfı var; bu sayede istediğiniz açıda cihazınızı dik tutmanız mümkün; artık şeffaf ve gri dahil olmak üzere birden fazla renkte geliyor ve Anker'in web sitesinde daha ucuz 32,99$ fiyat etiketiyle ön siparişte "iPhone 16" serisi sürümleri bulunuyor. Bir diğer güncelleme ise geçen yıla göre daha ince olan ve Mini olmayan her yeni iPhone'un arkasına rahatça sığan MagGo powerbank. Siyah cihazlar ön siparişte; beyaz olanlar şu anda mevcut.

Anker'in son yeni aksesuarı, Anker'in Fusion modeline benzer bir form faktörüne sahip olan ancak Apple Watch için özel bir şarj istasyonu sunan 30W MagGo powerbank. Şu anda Anker'in web sitesinde ve Amazon'da 79,99 dolara mevcut.

Anker'in yeni aksesuarları hakkında ne düşünüyorsunuz? Cihazınıza satın alır mıydınız?

IFA 2024: Philips Hue 8K Senkronizasyon Kutusuyla Salonunuz Parlayacak
iOS 18 Çok Yakında Geliyor, Peki Cihazınız Uyumlu mu?
iPhone 16 Pro Max şarj performansıyla komik duruma düştü
Sonraki Haber