İddia: Bitcoin'in 10.000 dolara geri dönebilir!

Brownstone Enstitüsü kurucusu, Bitcoin'in 10.000 dolara geri dönebileceğini söylüyor. İşte nedeni!

Bitcoin ( BTC ), kritik 20.000 dolarlık destek seviyesini kaybetti ve piyasa hala ilk kriptoyu yeni bir ralliye demirleyebilecek olası bir dip arıyor.

İddia: Bitcoin'in 10.000 dolara geri dönebilir!

Son düzeltmenin ardından Brownstone Enstitüsü'nün kurucusu Jeffrey Tucker, 11 Kasım'da  Kitco News ile yaptığı röportajda Bitcoin'in ayı piyasasından çıkmak için uzun bir yolu olduğunu savunurken amiral gemisi kripto para biriminin 10.000 dolar seviyesini yeniden test edebileceğini öne sürdü.

Tucker'a göre, kripto para birimi alanı şu anda riskli olmaya devam ederken, yatırımcıları düşüşte satın alma konusunda uyarıyor, ancak kripto kışının 'esnemesini' beklemelerini tavsiye ediyor.

"Şahsen bunun herhangi birinin devreye girmesi için iyi bir zaman olduğuna inanmıyorum. Bence bu, kendi kendine ortaya çıkana kadar gidecek çok yolumuz var ve bakmanın sihirli bir yolu olduğunu düşünmüyorum. endüstrinin tekniklerini ve tam olarak ne zaman olduğunu bilin. Şu anda söyleyebilirim ki, eğer para kazanmak istiyorsanız, muhtemelen paranız için çok riskli bir yer çünkü 10.000$'a veya daha da altına düşebiliriz" dedi.

Bitcoin rallisi için olası tetikleyici

Enflasyon ve yükselen faiz oranının yol açtığı hakim makroekonomik koşul tarafından önemli ölçüde hırpalanan Bitcoin ile Tucker, ana odağın, varlığın bir sonraki fiyat yörüngesini etkileyeceği için  düzenleyici yön üzerinde olması gerektiğini önerdi.

Kripto para sektörü için düzenlemelerin sıkılaşmaya devam ettiğini ancak Washington'da bir rejim değişikliği olması durumunda Bitcoin için yükseliş olacağını belirtti.

Aynı zamanda Tucker, geleneksel finans oyuncularının kriptonun büyümesini görmekle ilgilenmediğini ve bu nedenle merkez bankası dijital para birimlerini ( CBDC ) kurmaya yönelik baskıyı iddia etti.

Yasal Uyarı: Bu sitedeki içerik yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Bitcoin'in Göreceli Güç Endeksi tarihin en zayıf seviyesine düştü!
ABD Elon Musk'ı mercek altına almaya hazırlanıyor!
Apple Türkiye şaşırttı, yüzde yüz zam kullanıcıları isyan ettirdi
Sonraki Haber