İddia: Bitcoin patlaması yaklaşıyor!

Önemli makro olaylarla dolu hafta öncesinde Bitcoin patlaması yaklaşıyor!

Bitcoin ( BTC ), birkaç hafta boyunca bölgede konsolide olduktan sonra hala 20.000 dolar seviyesini aşmak için bir tetikleyici arıyor. Varlığın olası rallisi, amiral gemisi kripto para biriminin borsa ile birlikte işlem görmesiyle, hakim makroekonomik faktörler tarafından kısmen ertelendi.

İddia: Bitcoin patlaması yaklaşıyor!

Özellikle, hem boğalar hem de ayılar, piyasa katılımcıları olası bir rallinin hala oyunda olduğunu tahmin ederken hakimiyet için mücadele ettikleri için şu anda net bir avantaja sahip değiller.

Durum böyleyken, Bitcoin, son 24 saatte neredeyse %2'lik hafif bir kazançla, basın zamanında 19.200 dolardan işlem görüyordu. Özellikle, Bitcoin'in 20.000 dolarlık kilit psikolojik seviye etrafındaki istikrarı, varlığın oynaklığının düşmesine katkıda bulundu.

Bitcoin 1 günlük fiyat tablosu. Kaynak: CoinMarketCap

En son kazançlar, kripto para biriminin yaklaşık 18.700 dolara düşmesinden yaklaşık 24 saat sonra geldi. Ancak fiyat, 18.900 dolarlık kilit destek bölgesinden uzaklaştı. Aynı zamanda, uzmanlara göre, Bitcoin'in fiyatı, genişletilmiş ayı piyasasının ortasında  indirimli olarak adlandırıldı.

Bitcoin haftalık mum grafiği. Kaynak: TradingView

Bitcoin teknik analizi

Bitcoin'in mevcut fiyatına dayalı olarak, teknik bir özet , bir "sat" önerisinin 14'te en üst sırada yer aldığını ve "nötr"ün 10 ile temsil edildiğini gösteriyor. Varlığı satın almak için sadece iki tanesi var. 

Tekniklerin bir dökümü, 13'te hareketli ortalamalar (MA) için 'güçlü bir satış', nötr ve satın alma birde duruyor. Başka yerlerde, osilatörler ağırlıklı olarak dokuzda nötrdür ve 'satın alma' ve 'satma' her biri bir ile temsil edilir.

Bitcoin teknik analiz özeti. Kaynak: TradingView

Yasal Uyarı: Bu sitedeki içerik yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Milyarder F. Giustra, Bitcoin'i "egemenlik karşıtı" olarak nitelendirdi. Neden?
Kıyafetiniz ile kombin yapabileceğiniz en iyi 10 erkek saati
Huawei yeni Watch GT serisini tanıttı, işte Türkiye fiyatları
Sonraki Haber