Huawei Kirin'in Bilgisayar Macerası Ertelenebilir

Huawei'nin Kirin işlemcilerinin mobilde dönüşü ardından bilgisayar macerası için de kapılar açılmıştı fakat ertelenmeyle karşı karşıyayız gibi görünüyor.

Huawei'nin özellikle dizüstü bilgisayarlar için tasarlanmış, merakla beklenen Kirin platformu, bir gecikmeyle karşılaşabilir. Birçok kaynak işlemcinin bu yıl piyasaya sürülmesini beklerken, son söylentiler 2025'in ilk çeyreğine kadar olası bir gecikme olduğunu öne sürüyor.

Bu gecikme, Huawei'nin 2024'ün geri kalanı için yoğun lansman programından kaynaklı gibi görünüyor. nova 13 serisi, MatePad tabletler, Hi MateBook, HarmonyOS Next Beta, Mate 70 serisi ve Mate X6 dahil olmak üzere birkaç önemli ürün lansmanı ile şirketin bu lansmanlara öncelik verdiği ve Kirin bilgisayar platformunu daha etkili bir lansman için stratejik olarak sakladığı anlaşılıyor.

MateBook dizüstü bilgisayarlara güç verecek yeni Kirin işlemci serisinin Apple'ın M serisinden esinlenildiği yüksek bir ihtimal olarak değerlendiriliyor. Ek olarak işlemcinin entegre yapay zeka özellikleri sunması bekleniyor. 

Apple Watch Serisi için watchOS 11.0.1 Güncellemesi Yayınlandı
iPhone SE 4 için Özellikler ve Tanıtım Tarihi Sızıntıları Paylaşıldı
Citroen C3 fiyatları öyle bir seviyeye düştü ki! İki Ami parasına C3 fırsatı
Sonraki Haber