Honor X60 Uzaya Çıkan En Ucuz Telefon Modeli Olacak

Honor tarafından farklı modeller görmeye devam ediyoruz. Bu model ise çok benzersiz bir özelliği sunuyor.

Honor'un X serisinin yeni modeli olan X60, şimdiye kadar bu seviyedeki herhangi bir akıllı telefonda bulunmayan uydu iletişimi özelliğiyle gelecek. Bu konuda lider olan Huawei'den bile beklenmeyen bir adım.

Ekranın üstündeki tasarım, Apple'ın Dynamic Island'ına benzer bir yazılım özelliğini gösteriyor. Özelliğin muhtemelen 'Dynamic Capsule' olarak adlandırılacağı ve bu özellik bu yılın Temmuz ayında piyasaya sürülen Honor X60i'de zaten mevcut.

Honor X60'ın selefinden daha yüksek bir düşme direncine sahip olduğu ve aynı zamanda pil ömrüne odaklandığı bildiriliyor. Tanıtım videosu tam pil kapasitesini ortaya koymasa da, önceki söylentiler 35W şarj desteğine sahip 5800mAh pil içerebileceğini öne sürüyor.

Honor X60 serisinin toplamda üç model içerdiği bildiriliyor: Honor X60, X60 Pro ve X60 GT. Son ikisi daha hızlı 66W şarj desteğiyle gelebilir. Performans tarafında Honor X60, 2×2,5 GHz Cortex-A78 ve 6×2,0 GHz Cortex-A55 çekirdeklerini içeren Dimensity 7025 yonga setiyle gelecek. X60 Pro ve X60 GT muhtemelen daha yetenekli işlemcilerle gelecek. 

Apple AirTag 2 İyileştirilmiş Özelliklerle Yakında Geliyor
Nothing Phone (2a) için NothingOS 3.0 Beta Sürümü Yayınlandı
Oyunculara göre EA Sports'un gelmiş geçmiş en kötü futbol oyunu FC 25 oldu!
Sonraki Haber