Honor X5b ve X5b Plus Modelleri Resmen Tanıtıldı

Daha önceden de paylaştığımız üzere Honor'un bütçe dostu serisi X5b serisi resmen karşımızda.

Honor, fazla tantana yapmadan, Orta Doğu pazarını hedefleyen iki yeni bütçe dostu akıllı telefonu tanıttı: Honor X5b ve X5b Plus. İsimlerinden de tahmin edebileceğiniz gibi, iki telefonun bazı farklılıklarına rağmen birçok ortak noktası var. Ayrıntılara geçelim.

Her iki telefondaki ekran, su damlası çentiğine ve standart 720x1612 piksel çözünürlüğe sahip 6,56 inç TFT LCD bir panel.

Her iki telefonda da arkada çift kamera sistemi bulunuyor. Standart X5b, 13 MP ana kameraya sahipken, X5b Plus, f/1.8 diyafram açıklığına sahip daha etkileyici bir 50 MP ana kameraya sahip. Her iki model de ikincil 0.8 MP sensör ve 5 MP ön kamerayla geliyor.

X5b serisi, MediaTek Helio G36 işlemcisine sahip. Sosyal medyada gezinme ve gezinme gibi normal kullanımlar için iyi performans göstermesi gereken uygun fiyatlı bir işlemci. Ancak yoğun oyun oynama gibi görevler için istikrarlı bir performans göstermesini beklemeyin. Yazılım tarafında ise Android 14 tabanlı MagicOS 8.0'ı görüyoruz.

Aralarındaki temel fark ise depolama. Standart X5b, 64 GB dahili depolama ve 4 GB belleğe sahipken, X5b Plus depolama alanını 128 GB'a çıkarıyor ancak bellek 4 GB ile sabit kalıyor.

Bağlantı 4G ile sınırlı ve maalesef 5G mevcut değil. Her iki telefon da günlük kullanım için yeterli güç vaat eden önemli miktarda 5.200mAh pil ile geliyor.

Redmi Note 14 Serisine 4G Destekli Bir Model Katılıyor
Redmi A3 Pro Tanıtım Öncesinde Ortaya Çıktı
Ne Tesla ne BMW ne Volkswagen, Xiaomi SU7 teslimat rekoruna doğru koşuyor
Sonraki Haber