Honor Magic V3 ve 200 Serisi Circle to Search Özelliklerini Kazandı

Honor'un yeni ürünleri Google tarafından desteklenen yapay zeka özelliklerine kavuşacak.

Ocak ayında Samsung, Galaxy S24 ailesinde Google'ın Circle to Search özelliğini başlattı ve ardından Google da bunu Pixel modellerine getirdi. Birkaç ay sonra bu özellik artık Samsung ve Google tekelinden çıktı.

Bugün Honor, Circle to Search özelliğini Magic V3 ve 200 serisine getireceğini duyurdu. Circle to Search, adından da anlaşılacağı gibi, telefonunuzun ekranında daire içine aldığınız, vurguladığınız veya karaladığınız her şey hakkında daha fazla bilgi edinmenizi sağlar.

Sürecin halihazırda devam ettiği görülüyor. Özelliğin Honor cihazınızda çalışması için bir yazılım güncellemesi yüklemeniz gerekecek.

Honor CEO'su George Zhao şunları söyledi:

Uygulamanın halihazırda devam ettiği görülüyor. Özelliğin Honor cihazınızda çalışması için bir yazılım güncellemesi yüklemeniz gerekecek. Honor CEO'su George Zhao şunları söyledi: Yapay zekadaki gelişmeler, cihazlarımızla çalışma, öğrenme, alışveriş yapma, yaratma ve etkileşim kurma şeklimizi dönüştürüyor. Çeviri yardımına, ödev yardımına ihtiyacınız olsun veya sosyal medyada ilginizi çeken bir resim hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyin, akıllı telefonlarımız bu bilgileri aramak için başvurduğumuz kaynak haline geldi. İnsan merkezli bir teknoloji markası olarak Honor, yapay zekanın faydalarını herkese sunmaya kendini adamıştır. Google ile yakın sektör iş birliğimiz ve bu özelliği popüler akıllı telefon serilerimizden sadece birine değil ikisine sunarak, artık parmaklarınızın ucunda bir bilgi dünyasının kilidini açmak ve insanların günlük yaşamlarında yepyeni bir rahatlık düzeyi sunmak mümkün.
Snapdragon 4s Gen 2 İşlemcisini Kullanacak İlk Telefon Belli Oldu
Tecno Camon 30S İddialı Özellikleriyle Tanıtıldı
iPhone 16 çıkınca Türkiye'deki kullanıcılar iPhone 13'e akın etti, evet iPhone 13
Sonraki Haber