Honor CEO'su Magic 7'nin Ön ve Arka Tasarımını Gösterdi

Honor CEO'su George Zhao, Magic 7 serisi hakkında resmi paylaşımları ilk elden yaptı.

Honor, sıradaki Magic 7 serisiyle ilgili ayrıntıları yavaş yavaş açıklıyor. Şirket, serinin 30 Ekim'de Çin'de piyasaya sürüleceğini doğruladı. CEO George Zhao, bir etkinlikte telefonun yeteneklerini gösterdi.

Magic 7, daha ince çerçevelere sahip bir ekranla geliyor. Gördüğümüz gibi, telefon selefi gibi her tarafında ince çerçeveler ve dörtlü kavisli bir tasarımla ilgi çekici bir görünüme sahip.

Üstte ayrıca, muhtemelen selfie kamerası ve 3D yüz tanıma sistemi için tanıdık bir hap şeklindeki çentik var.

CEO, arkasını göstermek için telefonu çevirdi, ancak sızıntı önleyici kılıf yüzünden çok bir şey göremedik. Arkanın tam görünümünü elde etmek için lansmanı veya son sızıntıları beklememiz gerekecek.

Yazılım tarafında, Zhao, akıllı sesli asistanları olan Honor'un yapay zeka asistanını gösterdi. Asistanın daha sezgisel hale geldiği ve basit sesli komutlarla çeşitli görevleri halledebildiği anlaşılıyor.

Gösterim sırasında, Zhao "Üç fincan Amerikan kahvesi sipariş et" dedi ve telefon sorunsuz bir şekilde ürünü aradı ve siparişi birkaç dakika içinde tamamladı. Kullanıcıların yalnızca onaylaması ve ödeme yapması gerekiyor, asistan gerisini hallediyor.

Bunlar Magic 7'nin sunabileceği şeylerin sadece birkaç önemli noktası. Lansman tarihi 30 Ekim olarak belirlendiğinden, Honor'un önümüzdeki günlerde daha fazla paylaşım yapmasını bekleyebiliriz.

Galaxy A36 Tasarımı Resmen Sızdırıldı
ColorOS 15 Güncellemesini Alacak OPPO ve OnePlus Modelleri Belli Oldu
iPhone 16 Pro'da donma sorunu ortaya çıktı! Kullanıcılar şikayetçi
Sonraki Haber