Hologram teknolojisi vitrinlere taşınarak şaşırttı!

4 Genç girişimcinin bu ilginç tasarımları Türkiye'de ilk defa görülüyor ve oldukça şaşırtıyor!

Şirket İnturlam adıyla 2011 yılında kurulan yeni bir şirkettir. 4 genç girişimci tarafından Sanayi Bakanlığından  destek alarak faaliyete başlamıştır. Şirketimizin ilgi alanı  interaktif reklam teknolojileridir.

Öncelikle Hologramın ne olduğunu kısaca açıklamak gerekirse; Holografi üç boyutlu lazer fotografıdır. Hologram orjinal objenin üç boyutlu gerçek kaydıdır. Derinlik ve paralaks içerdiğinden, objenin çevresini ve arkasındaki objelerin dahada derinlik içinde görülmesini sağlar.



Şirket yeni projeleri olaran Holografik Vitrin'leri ve şirketinin genel vizyonu hakkında şunları dile getirdi:

Sanayi bakanlığından destek alan  projemiz ise  "Sanal Giyinme Kabini" adını verdiğimiz teknolojidir.  Üretimini yaptığımız sanal giyinme kabinleriyle müşteriler mağazalarda beğendikleri elbiseleri üzerilerine giyip çıkarmadan 3 boyutlu olarak sanal kabinlerde deneyebilecekler. Bu sayede müşterilere zaman kaybetmeden alış-veriş imkanı sunuyoruz.   Ancak bu projeyi gerçekleştirirken sektörün başka ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurduk. Artık teknoloji, pazarlamada ve satışta önemli bir role sahip ve mağazacılık sektörü de dahil birçok farklı alan bu duruma ayak uyduruyor.

Biz öncelikle vitrinlerden değişimin başlaması gerektiğini düşünüyoruz. Teknolojimizle dikkat çeken, marka iletişimi sunan , dinamik ve daha işlevsel vitrinler yaratıyoruz. Mağazalar vitrinlerinde farklı animasyonlar, farklı mankenler ,farklı showlar hatta minik defileler gösterebilecekler. Kısacası vitrinleri içine her şeyi koyabileceğiniz bir sahneye dönüştürüyoruz. Satışını yaptığımız ilk ürün holografik vitrin oldu.  Tuğba Ünsal Loves Koton koleksiyonuyla projemizi Koton vitrinlerine taşıdık. Vitrinlerde sabit mankenler yerine , birçok elbisenin sergilendiği holografik mankenler  görebileceksiniz. Ayrıca yaptığımız yazılımlarla  müşteriler hiçbir çevre birimi kullanmadan vücut hareketleriyle vitrinleri kontrol edebilecekler. Vitrinlerde üstlerini giyinecek, oyunlar oynayacak veya kendi istedikleri elbiseleri seçebilecekler.  Artık AVM'lerde farklı vitrinler ve mağaza uygulamaları olacaktır. Henüz bu yazılımlar için uygun bir marka bulamadık.En kısa zamanda bu uygulamalarımızı da vitrinlerde görebileceksiniz.

Şirket tüketicilere şu şekilde seslenerek: "Müşterilere beğendikleri markalarla farklı bir iletişim kurma yolu ve en önemlisi hızlı alış-veriş imkanı sağlıyoruz. Klasik mağzacılık yöntemlerinin dışında yeni yöntemleri sektörün hizmetine sunduk. Kullandığımız teknolojinin Özellikle  AVM sektöründe yeni bir çağ  başlatacağına inanıyoruz.  Çözümlerimizle sadece Türkiye'de değil, Dünya çapında bir marka olmayı hedefliyoruz.." dedi.

Devletin sanal kapısı E-Devlet kullanımı gitgide artıyor!
Türkiye'de önceden Zuckerberg çıkamazdı fakat şimdi çıkabilir!
WhatsApp üzerinden yapılan bu dolandırıcılığa dikkat
Sonraki Haber