Görünüşe göre Zuck ve Musk savaşı gerçekleşmeyecek

Birbirlerini dövdüklerini görmek isteyen milyarder hayranlarına üzücü bir haber. Reuters tarafından duyulan özel habere göre, Mark Zuckerberg ile Elon Musk arasındaki kafes maçı gerçekleşmeyecek gibi görünüyor.

Yayına özel olarak sağlanan bir ses kaydında, meseleye şaşırtıcı derecede meraklı olan Zuckerberg, bir şirketin belediye binasındaki Meta çalışanlarına "bir araya gelip gelmeyeceklerinden emin olmadığını" söyledi.

Zuck aslında maçın bittiğini söylemedi, sadece olayın pek de olası olmadığını söyledi. Bu yüzden bardağın yarısını dolu görmeye devam edin dövüş hayranları. "X" harfini çoğu insanın temiz havayı sevdiğinden daha çok seven Musk,  bu iddiaya henüz bir yanıt vermedi ancak Zuckerberg'in son zamanlarda jiu jitsu'ya olan tutkusu göz önüne alındığında  artık rahat bir nefes alabilir.

Görünüşe göre Zuck ve Musk savaşı gerçekleşmeyecek

Kafes dövüşünün, milyarder çiftinin son bir aydır tarih ve mekan konuları etrafında dans ettiği gösterişli bir Las Vegas olayı olması gerekiyordu. Zuckerberg en başından beri mücadele konusunda oldukça ciddi görünüyordu ve Musk sonunda Meta CEO'suysa "kafes maçına hazır" olduğunu dair bir tweet bile attı. Musk ayrıca, rakiplerinin üstüne çıktığı ve hiçbir şey yapmadığı "mors" adı verilen “harika bir hamleye" sahip olduğunu da söyledi.

Eğitmen ve MMA efsanesi Alex Volkanovski'ye göre Zuck, meydan okumaya kesinlikle hazır görünüyordu. Ve genel olarak her şeyi bir şaka olarak ele alsa da Musk, UFC şampiyonu Georges St-Pierre'den gelen bir eğitim teklifini kabul ederek ve podcast sunucusu Lex Fridman ile tartışarak bir nevi dövüşe hazırlandı.

Meta, sosyal medyanın demokrasi üzerindeki etkisini ölçecek
Google, Android’in kronikleşmiş sorununa çözüm getirecek
Otomotiv sektöründe büyük panik, sektörün yüzde 50'si işten çıkarılabilir
Sonraki Haber