Galaxy S25 Tasarımı Süreyya Hanım'ın Muhteşem Değişimini Andırıyor

Samsung'un Galaxy S25 serisinin resmi tanıtımına yaklaşıyoruz ve görünüşe göre seri yine tasarım konusunda bekleneni veremeyecek.

Samsung'un genel tasarım felsefesinde oldukça tıkandığını söyleyebilmek mümkün. Bunu en iyi Galaxy S ve Tab serisindeki tasarımlarının her geçen jenerasyonda benzer kaldığıyla örnekleyebiliriz. Galaxy S25 serisinin ilk üyesinin tasarımı da karşımıza çıktı.

Adettendir, Süreyya Hanım şakasını yapmadan olmaz, fakat Samsung şu sıralar bu göndermeyi oldukça hak eden sonuçlar çıkartıyor karşımıza. OnLeaks tarafından sızdırılan cihazın görüntüleri, yine değişmeyen tasarımı karşımıza gösteriyor.

Galaxy S24 ile oldukça aynı tasarım felsefesini paylaşan cihaz, Twitter kullanıcıları tarafından ince olması nedeniyle ilgi gördü. Asıl sorun da bu zaten, hiç bir değişiklik beklemeyen bir kitle yüzünden inovasyonlar öldü bitti. Konumuza dönelim, Galaxy S25'in 146,9 x 70,4 x 7,2 mm boyutlarında olduğu bildiriliyor. Pil tarafında ise 4000mAh kapasiteli bir pili görebilmemiz mümkün. Serinin diğer modellerinden henüz bir sızıntı göremedik.

iPhone 16 Pro Geekbench Performansı Tam Bir Hayal Kırıklığı
WhatsApp Tarafında Beklenenler Gerçekleşiyor
iPhone 16 ilk hafta satış sayısı açıklandı, ciddi düşüş var
Sonraki Haber