Galaxy S24 FE Türkiye'de Satışa Sunuldu

Samsung'un uzun süredir konuşulan orta segment cihazı Galaxy S24 FE sonunda Türkiye'de satışa sunuldu, işte fiyatı.

Samsung'un FE ailesinin en yeni üyesi Galaxy S24 FE, tanıtıldıktan kısa bir süre sonra Türkiye pazarına da uğradı. İki farklı depolama seçeneğiyle satılan telefon, biraz tuzlu diyebiliriz.

Gücünü Exynos 2400e'den ve özelleştirilmiş Samsung Xclipse 940 alan Galaxy S24 FE, 8 GB belleğe ve tercihe bağlı olarak 128/256 GB depolamaya sahip. Ekran tarafında Gorilla Glass Victus+ ile korunan cihazın 1900 nit parlaklığa ulaşabilen 6.7 inçlik bir AMOLED ekranı bulunuyor.

4700mAh kapasiteli oldukça geniş bir bataryayla gelen cihazı standartlaşmış ve gelişmeyen bir Samsung hızı olan 25W hızlı şarjla şarj edebiliyorsunuz. Ekstra olarak kablosuz şarj desteğine sahip olan cihazın bu taraftaki tek görünür kusuru inatla hızlanmayan ''hızlı'' şarjı olabilir. 

Kamera tarafında ise 50 MP çözünürlüğünde ana kamerayı gördüğümüz cihazın 12 MP çözünürlüğünde ikinci, 8 MP çözünürlüğünde ise üçüncü kamerası bulunuyor ve cihazın arka kamera adası tamamlanıyor. Ön kamera ise 10 MP çözünürlüğünü taşıyor.

Galaxy S24 FE için Türkiye macerası ise 128 GB depolamada geçerli olmak üzere 28.999 TL'den başladı. Başlangıç için oldukça bir fiyat olarak yorumluyoruz.

Samsung yapay zeka özelliği ile ön plana çıkan ilk tablet serisini tanıttı
Xiaomi Mix Flip Dudak Uçuklatan Fiyatıyla Türkiye'de Satışta
Elon Musk hediye ettiği Cybertruck’ı uzaktan kapattı, işte asıl tehlike
Sonraki Haber