Galaxy S10 ve Note 10 Kullanıcıları, Son Güncellemeye Dikkat Edin

Samsung'un eski amiral gemileri Galaxy S10 ve Note 10 için yayınlanan son güncelleme krize neden oldu.

Halen Galaxy S10 veya Note 10 modellerinden birini kullanıyorsanız Samsung'un yayınlandığı son güncellemeye çok dikkat edin, çünkü cihazların bozulabilme ihtimali çok yüksek.

Gelen raporlara göre bu modellere gelen son güncellemeyi yükleyen kullanıcıların cihazları başlangıç logosundan öteye geçemiyor ve bootloop sorunuyla karşılaşıyorlar.

Reddit'te "rbthompsonv" ve "mikethespike056" kullanıcıları tarafından başlatılan başlıklar şikayetlerle dolu ve sorunun çoğu (hepsini değilse de) Galaxy S10 ve Note 10 modelini etkiliyor gibi görünüyor.

Ayrıca Galaxy M51'in de bozulduğuna dair raporlar da var, bu nedenle sorunun bu belirli akıllı telefonların ötesine uzanması mümkün. Ancak kesin neden hala belirsiz. Android Authority'nin bir raporu, bunun birkaç gün önce yayınlanmaya başlayan son SmartThings Framework güncellemesinden kaynaklanabileceğini öne sürüyor.

Ne yazık ki bu sorundan kurtulabilmenin tek yolu cihazınızı sıfırlamak, bu da eğer elinizde güncel bir yedeğiniz yoksa onlara elveda etmeniz anlamına geliyor.

Ancak Galaxy S10, Note 10 veya M51'inizi yakın zamanda güncellemediyseniz, şimdilik beklemek isteyebilirsiniz. Samsung'un sorunu yakında fark etmesini ve daha kullanıcı dostu bir çözüm sunmasını umuyoruz.

WearOS Akıllı Saatler Yeni Bir Özelliğe Kavuşacak
Teknoloji Dünyasında Sular Durulmuyor: Huawei ve MediaTek Konusu Yargıya Taşınıyor
AnTuTu açıkladı, işte Eylül ayının en güçlü telefonları
Sonraki Haber