Finansal ve operasyonel kiralamanın adı LeaseFlex

13 Aralık 2012’de yürürlüğe giren 6361 Sayılı Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanunu ile düzenlenen Finansal Kiralama modeli, işletmelere önemli ölçüde katma değer sağlıyor.

13 Aralık 2012’de  yürürlüğe giren 6361 Sayılı Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanunu ile düzenlenen Finansal Kiralama modeli, işletmelere önemli ölçüde katma değer sağlıyor. Finansal verimliliğin ve kârlılığın artmasında önemli role sahip bu model, yatırımın satın alınması yerine kiralanarak kullanılmasını sunuyor. Kurumlara rekabet avantajı sunan finansal kiralama, yatırım yapmak isteyen işletmeleri peşin veya kısa vadeli finansman yükünden kurtarıyor. Asseco SEE tarafından geliştirilen LeaseFlex çözümü, işletme sermayesi ile diğer ihtiyaçların karşılanmasının önünü açıyor.

Küresel leasing işlem hacmi, 2014 yılında 944,3 milyar dolara ulaşarak yüzde 6,82 artış kaydetti. Bu rakamın 2016 yılında yüzde 10 oranında artacağı öngörülüyor. Kurumların büyüme süreçlerinde yatırım yapmaları için ihtiyaç duydukları finansman yöntemlerinden birisi olan finansal kiralama, yatırım mallarının satın alınması yerine, kiralanarak kullanılmasına olanak veriyor. Finansal kiralama çözümleri, kurumlara katma değerle birlikte rekabet avantajı da sunuyor. Finansal ve operasyonel kiralama alanında 25 yıllık deneyime sahip Asseco SEE, yenilikçi çözümü LeaseFlex ile kurumlara kullanımı kolay, esnek modellere sahip, güçlü ve bütünleşik bir platform sağlıyor. Kârlılıkta ön plana çıkmayı sağlayan LeaseFlex; finansal süreçlerin daha kaliteli, doğru ve güvenilir olarak izlenebilmesine imkân yaratıyor.

Finansal kiralama çözümünü cebinizde taşıyın

Finansal kiralama alanında kullanılan çözümler, yenilikçi teknolojilerin ortaya çıkması ile daha da verimli hale geliyor. Finansal kiralama çözümlerini tek platform üzerinden hızlı ve esnek olarak yönetebilmek, mali kayıplarının önüne geçilmesini mümkün kılıyor. Asseco SEE tarafından Web tabanlı yazılım dilleri kullanılarak geliştirilen LeaseFlex çözümü, kurumların ihtiyaçlarına en uygun cevabı mobil olarak da veriyor. Kurumların beklentileri değiştikçe, LeaseFlex ürünü de bu doğrultuda güncellenebiliyor. Özellikle bankalar gibi çok şubeli veya sahada çalışanları olan firmalarda, mobil cihaz kullanımı ile müşteriye sunulması planlanan hizmetler anlık ve mekân bağımsız şekilde sunulabiliyor. Bu avantaj, rekabeti yüksek bir piyasada mobil cihaz kullanan firmalara, müşteri memnuniyeti ve karlılık olarak yansıyor.

Rekabet ve kârlılık için en ideal çözüm

Leasing finansmanı konusunda ihtiyaç duyulabilecek tüm süreçlerde çözüm sunduklarını belirten Asseco SEE Ülke Müdürü Hatice Ayas,  sadece Türkiye’de değil, MENA bölgesinde de hizmet sağladıklarına dikkat çekti. Deneyimli kadrolarıyla  sektör ve müşteri odaklı hizmetleriyle, finansman şirketlerinin her türlü ihtiyacını karşıladıklarının ve ideal bir çözüm sunduklarının altını çizen Ayas, “Kurumların finansman süreçlerini hızlı ve verimli yönetebilmeleri eskiye nazaran daha önemli bir konuma gelmiş durumda. Hatasız ve kolay yönetilebilmesi gereken finansal süreçlerin, yeni teknolojiler ile desteklenmesi kritik öneme sahip. Tek ekran üzerinden ve her yerden iş süreçlerini kontrol altında tutmak mali kayıpların önüne geçilmesi açısından önem taşıyor. LeaseFlex, müşteri yönetiminden satış kanalları yönetimine, kredi değerlendirmesi ve onayından sözleşme yönetimine kadar tümleşik ve ideal bir çözüm.” dedi.   

Veri tabanı, muhasebe işlemleri, yasal mevzuatlar tek ekranda 

LeaseFlex, leasing finansmanı sağlayan firmalar için özelleştirilmiş bir çözüm. Leasing finansman şirketlerinin ihtiyaçlarını karşılayan diğer paket çözümlerine kıyasla avantajlarıyla ön plana çıkan LeaseFlex, müşterilerin istek ve ihtiyaçlarına göre geliştirilebiliyor. Leasing finansman şirketlerinin ihtiyaç duyabileceği her türlü duruma çözüm sunan ürün, kiraya verilecek donanım detay bilgileri, müşteri veri tabanı, muhasebe işlemleri, yasal mevzuatın uygulanması gibi bileşenleri tek noktada topluyor. Tüm bileşenlerin tek sistem üzerinden izlenebiliyor olması, kurumların iş süreçlerini daha etkin ve kaliteli yönetmesine olanak yaratıyor.

Facebook'tan canlı yayın nasıl yapılır?
Kimlik bilgileriniz çalındıysa ne yapmalısınız?
En fazla elektrikli otomobil satan markalar belli oldu, TOGG kaçıncı sırada?
Sonraki Haber