Ethereum 24 saatte %14 pompalıyor – ETH için sırada ne var?

Kaosun ortasında, yatırımcılar bir sonraki fiyat hareketini ararken, Ethereum ( ETH ), önemli kazanımlarla öne çıkıyor.

Kripto para piyasası, çoğu varlık yaygın kayıpları kontrol altına almaya çalışırken, FTX döviz krizi serpintisinden hala sarsılıyor. Kaosun ortasında, yatırımcılar bir sonraki fiyat hareketini ararken, Ethereum ( ETH ), önemli kazanımlarla öne çıkıyor.

Ethereum 24 saatte %14 pompalıyor – ETH için sırada ne var?

Bu doğrultuda, Bloomberg Intelligence emtia stratejisti Mike McGlone, 10 Kasım'da bir tweet'te Ethereum'un kripto sektöründe  finansal piyasalar devrimini temsil ettiğini belirterek 1.000 dolar seviyesinin varlık için çok önemli bir destek pozisyonu olabileceğini belirtti.

McGlone, “1000 Dolarlık Ethereum Temel Kripto Destek Göstergesi Olabilir – Vadeli işlemlerin ve borsada işlem gören fonların ortaya çıkışına benzer şekilde kriptolarda meydana gelen finansal piyasa devriminin daha fazlasını temsil eden, yaklaşık 1.000 dolarlık Ethereum desteği kilit pivot olabilir” dedi.

Piyasa oynaklığının ortasında McGlone, Ethereum'un Merge yükseltmesinin ardından son zamanlarda Hisse Kanıtı ( PoS ) statüsüne geçmesinin, merkezi olmayan finans ( DeFi ) tokeni için bir miktar 'canlılık' sunduğunu belirtti.

McGlone ayrıca Ethereum'un büyüme yörüngesini Bitcoin ( BTC ) ile karşılaştırdı ve iki varlığın farklı güçler sergilediğine dikkat çekti.

Ethereum çift haneli kazançlar elde etti

Stratejistin yaklaşımı, Ethereum'un son 24 saatte %14'ün üzerinde kazanç sağlamasıyla geldi. Basın saatine göre, piyasa değerine göre ikinci sıradaki kripto para birimi, yeni ABD Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) raporunun desteğiyle 1.300 dolardan işlem görüyordu ve Ekim ayı için daha önce beklenenden daha iyi sonuçlar ortaya koydu.

Son düşüşten önce, Ethereum, topluluk varlık için yükseliş görünümünü koruyarak 1.500 dolar seviyesinin üzerinde istikrar kazanmaya çalıştı. Finbold tarafından bildirildiği üzere, CoinMarketCap kripto topluluğu, Ethereum'un 30 Kasım 2022'de ortalama 1,537 dolar fiyatla işlem göreceğini öngördü.

Yasal Uyarı: Bu sitedeki içerik yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Apple App Store'daki uygulama sayısı 7 yılın en düşük seviyesinde!
​​El Salvador, FTX'te Bitcoin tutuyor mu? ​​El Salvador Başkanı Bukele açıkladı!
Half Life 2 Episode 3 için ilk tanıtım videosu yayınlandı
Sonraki Haber