Durduramıyoruz efendim: A101 şimdi de uygun fiyata jet ski satıyor

Türkiye'nin en popüler zincir marketlerinden birisi olan A101, her hafta birbirinden ilginç ürünler satmaya devam ediyor. Sıradaki araç ise jet ski.

Türkiye'de yer alan zincir marketler, ilginç ürünler satmaya devam ediyor. Teknolojiden kırtasiye malzemelerine, karavandan tiny house'lara kadar neredeyse bütün sektörlere el atan bu marketler, bizleri şaşırtmaya devam edecek gibi görünüyor. Bu haftanın aldın aldın köşesinde ise jet ski var. Evet, yanlış okumadınız, jet ski. Yani A101, 15 Ağustos Perşembe günü, tüketicilere uygun fiyatlı jet ski satacak. Peki ama aracın kullanıcılarına sunacağı özellikleri nasıl olacak ve fiyatı ne olacak? Gelin detaylara beraber bakalım.

Durduramıyoruz efendim: A101 şimdi de uygun fiyata jet ski satıyor

Aslına bakarsanız A101, tek bir jet ski satmıyor. Market, iki farklı jet ski satacak. Bunlardan birisi 599 bin TL'den, diğeri ise 649 bin TL'den tüketicilere sunulacak. Söz konusu iki aracı birbirinden ayıran tek nokta ise birinin diğerinden biraz daha uzun ve geniş olması. Motor özellikleri, maksimum tork, maksimum güç gibi diğer bütün özelliklerin aynı olduğunu söyleyebiliriz. Buna ek olarak paylaştığımız fiyatlar, peşin fiyatlar. Kredi kartına taksit seçenekleri de mevcut ancak taksik kısmında 700 bin TL'yi aşıyor. A101'de satılacak olan jet skilerin özelliklerine hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

Maksimum tork: 144 Nm

Maksimum güç: 112 kW

Motor tipi: Su soğutmalı, 4 zamanlı, 4 silindir

Sıkıştırma oranı: 10,6:1

Valf sistemi: DOHC, 16 valves

Marş sistemi: Elektrik

Immobilizer

Tamamen dijital gösterge paneli

Yakıt deposu: 78 litre

Hacim: 1.498 cm3

Garanti: 2 yıl

Nike'tan Türkiye'ye tokat gibi gümrük vergisi cevabı, bütün satışları askıya aldılar
Sıcaklar azalınca A101 klima fiyatlarını yarıya indirdi, dev fırsat
Otomobilde kabus geri dönüyor, sıfır stokları tükendi
Sonraki Haber