Dikkat Çekici Tasarımlarıyla vivo V40 Lite ve V40 Modelleri Satışta

vivo V40 serisi için Türkiye macerası başladı. İki model de oldukça dikkat çekici tasarımlara ve özelliklere sahip.

vivo'nun yeni ürünleri V40 lite ve V40 modelleri resmen satılmaya başlandı. Serinin tasarımı ve özellikleri oldukça ilgi çekici, detaylara bakalım.

Serinin en üst modeli olan vivo V40, ZEISS ile iş birliğiyle geliştirilen profesyonel kalitede ana kameralara sahip. Tüm kameraların 50 MP olduğu belirtilen V40 modelinin portre performansını en üst düzeye çıkartmak için vivo'nun tescilli Star Işığı teknolojisi öne çıkartılıyor.

Performans tarafında ise Snapdragon 7 Gen 3'e sahip olan cihaz, 12 GB bellek ve 256 GB depolama seçenekleriyle satılıyor. Ekran tarafında ise 120Hz yenileme hızıyla oldukça akıcı bir genel deneyim sunan 6.78 inçlik AMOLED teknolojili bir ekranı görüyoruz. 

Batarya tarafında iddialı olan vivo, bu model için Silikon Karbon bazlı 5500mAh kapasiteli bir batarya sunuyor. 80W vivo FlashCharge teknolojisiyle öne çıkan cihaz, oldukça hızlı şarj oluyor. Yazılım tarafında ise Android 14 tabanlı FunTouchOS 14 arayüzü kullanıcılara sunuluyor.

vivo V40 modeli şu anda markanın resmi satış mağazasında 29.999₺ fiyatlandırma ile satışta. Markanın belirttiğine göre 4000₺ ek indirim, TWS3e kulaklık ve 4 yıllık pil hediyeleri de ek olarak sunuluyor.

Serinin daha ulaşılabilir modeli olan vivo V40 Lite ise nispeten daha uygun fiyatlı ve daha kırpılmış özelliklere sahip. Fiyatına ve segmentine rağmen abisi V40 ile bazı temel özellikleri paylaşıyor.

Bu model, çift arka kamera kurulumuyla öne çıkıyor ve 50 MP çözünürlüklü bir ana kamerayı ve 2 MP çözünürlüğünde derinlik sensörlerini görüyoruz. Bu model için ZEISS iş birliği öne çıkmasa da Star Işığı teknolojisi bu model için de sunuluyor. Cihazın ön kamerası ise 32 MP çözünürlüğünde.

İşlemci tarafında ise Snapdragon 695'i görüyoruz, bu modelin 5G bağlantısı desteklemediğini baştan hatırlatalım. Çoğumuz için bir eksik olarak görülmese de 5G'ye çok meraklı olanlar için ufak bir hatırlatma. 

Bu model de ekran tarafında V40 ile benzer temelleri paylaşıyor, yine 120Hz yenileme hızına sahip AMOLED teknolojisiyle öne çıkan 6.67 inçlik bir ekranı görüyoruz. 

Standart bir 5000mAh kapasiteli bataryayla gelen cihaza 80W FlashCharge teknolojisi eşlik ediyor. Lite takısına sahip bir model için oldukça dikkat çekici özelliklere sahip vivo V40 Lite modeli, markanın resmi mağazasında 16.999₺'ye satılıyor ve 2000₺ ek indirim, TWS3e kulaklık ve 4 yıllık pil hediyeleri de ek olarak sunuluyor.

Huawei Mate 70 Serisi Çift İşletim Sistemi Seçeneğiyle Gelebilir
Honor X5b ve X5b Plus Modelleri Resmen Tanıtıldı
BMW elektrikli otomobil pazarında rakiplerine göz dağı verdi!
Sonraki Haber