Cardano'nun Daedalus 5.1.0 cüzdanı yayına giriyor, bilmeniz gerekenler burada!

Cardano'nun Daedalus 5.1.0 cüzdanı yayına giriyor, bilmeniz gerekenler burada!

Cardano ( ADA ) son derece sıkı çalışan ve halkı her yükseltme konusunda bilgilendiren blockchain platformlarından biri olduğu için, kripto para sektöründeki sürekli iyileştirmeler, sürekli genişlemesinin nedenlerinden biridir.

Cardano'nun Daedalus 5.1.0 cüzdanı yayına giriyor, bilmeniz gerekenler burada!

Cardano'nun arkasındaki ana kuruluş olan Input Output (IOHK), 13 Ekim'de web sitesinde sürüm notlarını taşımanın yanı sıra bir dizi tweet ile ana ağdaki Daedalus cüzdanının yeni bir yükseltmesinin birden fazla iyileştirme ile başlatıldığını duyurdu.

Güncelleme ne getiriyor

IOHK'ya göre Daedalus 5.1.0, “donanım cüzdanı entegrasyonuna iki güncelleme getiriyor. Yakında çıkacak olan Ledger Cardano Uygulaması 5.0.0'ı içeren güncellenmiş bir LedgerJS paketi. ve Babbage desteğinin yanı sıra Trezor Connect sürüm 9'a güncelleme.”

Bu tweet, Cardano uygulama API'sinde dağıtılan Ledger JavaScript topluluk paketine, Alonzo hard fork'un ardından kalan kırışıklıkları gidermek için sunulan "Babbage" güncellemesine ve ayrıca Trezor cihazlarının üçüncü cihazlarla kolay entegrasyonunu sağlayan bir JavaScript platformuna atıfta bulunuyordu. -parti hizmetleri.

Şirket ayrıca , "bu sürüm, Babbage dönemiyle uyumlu olan cardano-cüzdan v2022-10-06'yı entegre ediyor ve ücret hesaplama performansındaki bozulmayı düzeltiyor" açıklamasını yaptı .

Üstelik:

Duyuruya göre, "mevcut kullanıcılar Daedalus haber akışı aracılığıyla güncelleme istemi alacak" ancak yeni kullanıcılar bu yeni sürümü yalnızca resmi web sitesinden indirmelidir.

Son olarak, IOHK ayrıca kullanıcılarını “ Daedalus YALNIZCA masaüstü için tam düğümlü bir cüzdandır. Bir 'mobil Daedalus' görürseniz, tohum cümlenizi ve ADA'nızı çalmaya çalışan bir dolandırıcılık olacaktır!"

Daedalus cüzdan kullanıcıları genellikle ayrıntılı dolandırıcılıkların hedefi olduğundan, uyarılar sebepsiz değildir. Örneğin, Ağustos 2021'de biri , Daedalus cüzdanlarını "güncellemeleri" gereken sahte bir web sitesi aracılığıyla kullanıcıları ADA'larından çıkarmaya çalıştı.

Nokia 3310'lar, Samsung E250'ler dönüşüyor! [Canım yılan oyunu]
XRP neden yükseliyor? Dikkat edilmesi gereken önemli noktalar!
Huawei yeni Watch GT serisini tanıttı, işte Türkiye fiyatları
Sonraki Haber