Cardano fiyat düşüşü alım için fırsat mı?

Cardano, fırsatlar sunan Mayıs ayının en düşük seviyelerinin altına düştü!

Cardano'nun ( ADA ) fiyatı, yeterince istekli alıcı olmadığını gösteriyor ve bu da onu önemli desteğin altına düşmesine ve düşüş eğiliminde bir piyasa yapısı ihlaline neden oldu. En son gelişme, iyileşme için kısa bir fırsat penceresiyle birlikte gelir; Eğer yararlanılmazsa, bir satışa yol açabilir. 

Cardano fiyat düşüşü alım için fırsat mı?

Mevcut durumda, Cardano son 24 saatte %4.56 düşüşle 0.3978 $'dan işlem görüyor ve Mayıs ayının aylık kırmızı mumunun fitilinde en son görülen en düşük seviyelere ulaşarak önceki haftaya göre %7.94 daha düştü.

Cardano, Mayıs ayının en düşük seviyesine geri döndü. Kaynak: TradingView

Kripto para tüccarı Livercoin, teknik analizinde “düşen bir bıçağı yakalamaya” karşı uyarıda bulundu ve ADA'nın en son Mayıs ayında görülen seviyelere geri çekilmesinin, Cardano'nun kaybettiği bölgeyi geri kazanabilmesi durumunda uzun pozisyonlar için olası bir şans sunduğuna dikkat çekti.

“ADA az önce Mayıs diplerini temizledi. Kırmızı bölgenin geri alınmasının ilginç bir uzun sürebileceğini düşünüyorum. Onu burada yakalamak için bir sebep yok, sadece izleme listenize eklemek için bir kurulum.”

Cardano uzun fırsatlar. Kaynak: Livercoin

Vasil hard fork'tan sonra Cardano ağ performansı

Vasil hard fork'un ağa getireceği öngörülen avantajların yakın gelecekte değil, uzun vadede gerçekleşmesi daha olasıdır. Örneğin, hisseli Cardano (ADA) , Finbold'un 6 Ekim'de bildirdiği Vasil yükseltmesine rağmen 8 ayın en düşük seviyesine geriledi.

Yasal Uyarı: Bu sitedeki içerik yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Kıdemli yatırımcı: Bitcoin'in sahne almak üzere!
Celsius'un kurucusu kripto cüzdanlara para dağıtıyor!
Huawei yeni Watch GT serisini tanıttı, işte Türkiye fiyatları
Sonraki Haber