Cardano, çift haneli kazançlar kaydetmeye devam edecek mi?

Cardano, piyasa hissiyatını hafifletirken 24 saat içinde çift haneli kazançlar kaydetti!

Dijital varlıkların çoğunluğunun yatay bir düzende işlem gördüğü haftalardan sonra, Cardano ( ADA ) dahil olmak üzere bazı tokenler çift haneli kazançlarla öne çıktığı için kripto para birimi cephesinde artık tamamen sessiz değil.

Cardano, çift haneli kazançlar kaydetmeye devam edecek mi?

26 Ekim'de alınan verilere göre, Cardano hem günlük hem de haftalık grafiklerinde büyümeye tanık oluyor ve gün içinde %12,92 ve önceki yedi gün içinde %13,54 güçleniyor.

Cardano 7 günlük fiyat tablosu. Kaynak: Finbold

Bununla birlikte, bu kazanımlar Cardano'nun aylık grafiğini henüz yukarı doğru itmiyor, çünkü ADA'nın basın zamanında 0,4063 dolardan el değiştirdiği önceki 30 güne göre hala %8,82'lik bir düşüş kaydediyor.

Buna ek olarak, Cardano toplam piyasa değerine 1 milyar dolardan fazla ekleyerek 25 Ekim'de 12.35 milyar dolardan 26 Ekim'de 13.99 milyar dolara yükseldi ve para hızla piyasa değerine girdi ve bu göstergeye göre sekizinci en büyük kripto olma konumunu korudu.

Cardano teknik analizi

Bu arada, Cardano'nun teknik analiz (TA) göstergeleri, biraz 'satın alma' hissiyatına eğilimli olsalar da, hala tereddüt gösteriyor. Spesifik olarak, özet dokuz ile 'nötr' bölgededir, dokuzu 'al' ve sekizi 'sat'ı işaret eder.

Daha fazla bozulma üzerine, osilatörler ayrıca sekizde tarafsızlık gösterir, yalnızca biri 'al' ve ikisi 'sat' için işaret eder. Bununla birlikte, hareketli ortalamalar (MA) teknikleri sekizde bir 'satın alma' duyarlılığına işaret ediyor.

Cardano teknik analizi. Kaynak: TradingView

Cardano için kartlarda boğa koşusu var mı?

Teknikler hala belirsiz olsa da, ağın cüzdan yükseltmeleri ve artan sayıda akıllı sözleşme ile birleşen son fiyat kazanımlarının yanı sıra ADA'nın Kasım ayı sonuna kadar 0,51 dolardan işlem yapmasını bekleyen topluluğun güveni, hepsi olumlu işaretler veriyor.

 Bunun da ötesinde, küresel piyasa değeri de dahil olmak üzere kripto para piyasasının bir bütün olarak yakın zamanda güçlenmesi, yakın gelecekte merkezi olmayan finans ( DeFi ) varlığı tarafından daha yükseliş davranışına yol açabilir.

Yasal Uyarı: Bu sitedeki içerik yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Ufukta DOGE fiyat artışı mı var?
5G Teknolojisi hiçte sandığınız gibi değil! [Bildiklerinizi bu kez unutun]
Telsizler uzaktan patlatıldı, peki telefonlarımızı da patlatabilirler mi?
Sonraki Haber