Assassin's Creed Shadows Bekleyenlere Kötü Haber

Ubisoft'un bir sonraki AC oyunu Shadows'u bir süre daha beklememiz gerekecek gibi duruyor.

Çizgisini kaybeden muazzam oyunlardan olan Assassin's Creed'in Japonya'da geçen yeni oyunu Shadows, ilk olarak 19 Kasım 2024 yılında çıkacaktı fakat Ubisoft bu oyundan henüz beklediğini alamamış.

Ubisoft Türkiye resmi hesaplarından paylaşılan duyuruda, oyunun 14 Şubat 2025 tarihine ertelendiği şu açıklamayla paylaşıldı:

Değerli oyuncular, Assassin's Creed Shadows bizim için rüya gibi bir proje. Yeni teknolojiler sayesinde gelen parkur veya yenilenmiş gizlilik gibi topluluğumuz göz önünde bulundurularak geliştirilen birçok özellik ile seriyi nihayet Feodal Japonya'ya taşıyor, hepsi göz alıcı ve sürükleyici bir dünyada geçiyor. Bu proje, seriye iddialı bir katkıda bulunacak, iki benzersiz kahramanın gözünden yaşanabilecek zengin bir deneyim sunacak. Ancak bu deneyimi cilalamak ve iyileştirmek için daha fazla zamana ihtiyacımız olduğunun farkındayız ve bazı temel özellikleri daha da ileri götüreceğiz. Bu nedenle, çıkış tarihini 14 Şubat 2025'e erteleme kararı aldık. Oyun, lansman sırasında Steam de dahil olmak üzere geniş bir platform yelpazesinde yayımlanacak. Ayrıca, mevcut ön siparişler iade edilecek ve gelecekteki tüm ön siparişlere ilk genişletme paketi ücretsiz olarak sunulacak. Bu kararın, özellikle Feodal Japonya'dan esinlenen bir Assassin's Creed oyununu sabırla bekleyenler için bir hayal kırıklığı olacağının farkındayız ancak bunun, oyunun ve nihayetinde bir oyuncu olarak deneyiminizin yararına olduğuna içtenlikle inanıyoruz. Naoe ve Yasuke ile unutulmaz bir maceraya atılacağınız anı dört gözle beklediğimizden emin olabilirsiniz. O zamana kadar, devam eden desteğiniz için teşekkür ederiz. Marc-Alexis Cöté, Assassin's Creed Shadows üzerinde çalışan tüm ekipler adına.

Ubisoft CEO'su ve yardımcı kuruculardan olan Yves Guillemot ise Assassin's Creed Shadows ve Star Wars Outlaws hakkında şu yorumları paylaştı:

Son zorluklar ışığında, oyuncuları memnun ederken daha fazla verimliliğe ihtiyaç duyduğumuzu kabul ediyoruz. Sonuç olarak, üstlenilen ilk önemli kısa vadeli eylemlerin ötesinde, Yönetim Kurulu'nun gözetimi altında Yürütme Komitesi, özellikle bu oyuncu merkezli yaklaşımda uygulamamızı daha da iyileştirmeyi ve paydaşlarımız ve hissedarlarımızın yararına daha yüksek performanslı bir modele doğru stratejik yolumuzu hızlandırmayı amaçlayan bir inceleme başlatıyor. Son olarak, son zamanlarda Ubisoft etrafındaki kutuplaşmış yorumlardan bazılarını ele almama izin verin. Eğlence odaklı bir şirket olduğumuzu, mümkün olan en geniş kitleye yönelik oyunlar yarattığımızı ve hedefimizin belirli bir gündemi zorlamak olmadığını tekrar teyit etmek istiyorum. Hayranlar ve oyuncular için herkesin keyif alabileceği oyunlar yaratmaya kararlıyız.

Assassin's Creed külliyatını senelerdir ekseninden çıkartıp bambaşka bir oyuna çeviren Ubisoft'tan gelen açıklamalar çok iddialı, çünkü firma şu sıralar oyuncuların isteklerini pek dinlemiyor, dinleseler şimdiye kadar böyle alakasız AC oyunları görmezdik.

TECNO Pop 9 5G Giriş Seviyesinde İddialı Özellikler Sunuyor
Andorid telefonunuzun şarjı çabuk mu bitiyor, mutlaka bunları yapın
Twitter'da çok sevilen mavi tik özelliği Gmail'e geliyor
Sonraki Haber