ABD'nin en büyük 2. elektrik enerji şirketi Bitcoin madenciliğine başlayabilir!

ABD'nin en büyük 2. elektrik enerjisi şirketinin, Bitcoin madenciliği üzerinde çalıştığı bildirildi.

Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük ikinci enerji şirketi Duke Energy'nin, Bitcoin madenciliği üzerinde çalıştığı bildirildi. Şirketin Lider Oranları ve Düzenleyici Strateji Analisti ise bu haberi doğruladı.

ABD'nin en büyük 2. elektrik enerji şirketi Bitcoin madenciliğine başlayabilir!

Şirketin Lider Oranları ve Düzenleyici Strateji Analisti Justin Orkney, 26 Haziran'da Troy Cross'un Bitcoin, Enerji ve Çevre podcast'inde yer alırken, Bitcoin madenciliğine yönelik devam eden araştırmayı doğruladı ve sonuçların madencilerin şebekeye nasıl dahil edileceğini keşfedeceğini belirtti.

Orkney, Nihai raporu yayınlamadan önce, şirketin çeşitli seviyelerde madencileri içeren test çalışmaları yapmak için farklı enerji kaynaklarıyla sağlanan mikro şebekesinden yararlanacağını şu sözlerle belirtti;

“Genel müşteri aşamalandırma kavramlarını araştırıyoruz. Talep yanıt işlevselliğine yönelik bir gözle, Bitcoin madencilik kapasitesini sistemimize dahil etme konusunda bir Bitcoin talep yanıt çalışması üzerinde çalışıyoruz. Bir teknoloji testi yapmayı umuyoruz”

Mevcut talep yanıt stratejileri

Orkney'e göre, şirket zaten kış zirvesi için bir talep yanıt raporu geliştirdi ve odak şimdi Bitcoin'de. Talep yanıt işlevi, elektrik güvenilirliğini korurken, şebekede azalan talebin bir parçası olarak, yoğun kullanım mevsimlerine yanıt olarak tüketicilerin elektrik kullanım değişikliklerini gerektirir.

Şirketin şebekesinin farklı endüstriler için diğer talep yanıt girişimlerine hizmet ettiğini ve Bitcoin madenciliğinin ideal bir aday olduğunu ekledi. Aynı zamanda, yetkili Duke Energy şebekesinin zaten küçük ölçekli olarak birkaç Bitcoin madencisine ev sahipliği yaptığını da belirtti.

SHIB işlemleri, 15 ayın en düşük seviyesinde! Yatırım için tam zamanı mı?
Visa, o ülkede özel 'limitsiz' Bitcoin kartını piyasaya sürdü!
Donald Trump'tan Bitcoin açıklaması: ABD'de üretilecek
Sonraki Haber