30 Kasım 2022 için Ethereum (ETH) fiyat tahmini

CoinMarketCap kripto topluluğu, 30 Kasım 2022 için Ethereum (ETH) fiyat tahmininde bulundu!

Sorumluluk Reddi: CoinMarketCap kripto para topluluğu fiyat tahmini yalnızca kullanıcılarının oylarına dayanmaktadır. Tahminler, ay sonu fiyatlarını garanti etmez.

Geçtiğimiz birkaç gün içinde, kripto para birimi endüstrisi, tekrar 1.500 dolar seviyesinin altına düşen Ethereum ( ETH ) dahil olmak üzere varlıklarının çoğunda aşağı yönlü duygularla mücadele ediyor, ancak kripto topluluğu geleceği konusunda iyimser görünüyor.

30 Kasım 2022 için Ethereum (ETH) fiyat tahmini

CoinMarketCap üyeleri tarafından platformun Fiyat Tahmini özelliğini kullanan oyların sayısı, kripto topluluğunun, 8 Kasım 2022'deki verilere göre Ethereum'un 30 Kasım 2022'de ortalama 1.537 $ fiyatla işlem göreceğine olan inancını gösteriyor.

Spesifik olarak, bu sonuçlar, basın zamanında platformda verilen 2.342 oydan kaynaklanıyor ve merkezi olmayan finans ( DeFi ) varlığının fiyatının mevcut fiyatına kıyasla 86,41 $ veya +%5,96 oranında artmasını temsil ediyor.

30 Kasım için Sosyal ETH fiyat tahmini. Kaynak: CoinMarketCap

Yıl sonuna kadar, kripto topluluğu, ETH'nin 31 Aralık 2022'de ortalama 1.600 $ fiyatla el değiştirmesini bekleyerek daha da fazla iyimserlik gösteriyor. Bu tahmin gerçekleşirse, 149.14 $ veya +10.28 $'lık bir iyileşme anlamına gelir.

ETH teknik analizi

Aynı zamanda, Ethereum'un teknik analiz (TA) göstergeleri, günlük özeti, hareketli ortalamalara (MA) benzer şekilde, 16'da "güçlü bir satış" hissine işaret ediyor ve "güçlü satış" öneriyor.

Bu arada, osilatörler biraz daha yumuşak ve 8 Kasım'da piyasa analiz platformu TradingView'den elde edilen verilere göre, 4'te bir 'satış' hissiyatı gösterirken, bunların çoğunluğu (yani, 7) 'nötr' bölgeyi işgal ediyor.

ETH 1 günlük teknik analiz. Kaynak: TradingView

Yasal Uyarı: Bu sitedeki içerik yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Twitter 2022'de %55 büyürken, Facebook %12 kaybetti!
FTX Token neden çöküyor?
Binlerce TL değerindeki bedava oyunlar nasıl indirilir? Adım adım anlatıyoruz
Sonraki Haber