ŞOK market, uygun fiyata Dyson satıyor, bu fiyatı gören markete koşar

Zaman zaman uygun fiyata güzel ürünler satan Şok marketler, şimdi de uygun fiyata Dyson satıyor. İşte detaylar.

Türkiye'deki zincir marketlerin zaman zaman tüketicilere güzel fırsatlar verdiğini görüyoruz. İşte bunlardan birisi daha. Bu sefer A101 veya BİM'den bahsetmiyoruz. Tüketicilerin bu seferki durağı ŞOK marketler olacak. Zira ŞOK,uygun fiyata Dyson marka şarjlı dikey süpürge satıyor. Evini temiz tutmak isteyen hanımların hayallerini süsleyen Dyson, piyasa fiyatına kıyasla çok daha düşük bir bedelden ŞOK marketlerdeki yerini almış vaziyette. Peki ama detaylar neler? Hızlıca bahsedelim.

ŞOK market, uygun fiyata Dyson satıyor, bu fiyatı gören markete koşar

ŞOK marketlerin 3 - 6 Ağustos tarihlerinde geçerli olan broşürlerine göz attığımızda, pek çok fırsat göze çarpıyor. Ancak bunlardan en merak edileni şüphesiz Dyson. Market, Dyson V15s Submarine Şarjlı Dikey Süpürge modelini sadece 30.999 TL'den tüketicilere sunuyor. 2 Yıl garantili olan cihaz için kredi kartına 6 taksik seçeneği de veriliyor. 60 Dakikaya varan çalışma süresi ile dikkat çeken Dyson V15s Submarine, 3 ana temizleme başlığı ve 4 farklı aksesuar ile beraber geliyor.

Ürünün hem ıslak zeminleri hem de kuru zeminleme temizleme özelliğinin olması da kullanıcılar açısından bir avantaj. Böylece dökülen meşrubatlar da sorun olmaktan çıkıyor ve Dyson V15s Submarine sayesinde çok kısa bir süre içerisinde dökülen meşrubattan geriye hiçbir şey kalmıyor. Ayrıca marka, ürünün sert halı yüzeyleri ve tozları için de iddialı olduğunu söylüyor.

Sürekli tüketiyoruz ama fazlası zehre dönüşüyor, böbrekleri eritiyor
A101 uygun fiyata vantilatör satıyor, markette peynir ekmek gibi gidecek
iPhone 16 ilk hafta satış sayısı açıklandı, ciddi düşüş var
Sonraki Haber