Xiaomi şimdi de akıllı perde modeliyle sınırları zorluyor

Akıllı ürünler konusunda kesinlikle rakipsiz olan Xiaomi, portföyüne yeni bir modeli daha eklemeyi başardı.

Mijia, Xiaomi'nin ekosistemine ait bir markadır ve yenilikçi ve uygun fiyatlı ürünlerle tanınır. Portatif elektrikli ısıtma kupasıyla yaptığı sürprizden sonra şimdi de Mijia Akıllı Perde'yi piyasaya sürdü. Bu yazımızda bu yeni akıllı perdenin özelliklerini ve teknik özelliklerini inceleyeceğiz.

Mijia Akıllı Perde, entegre teleskopik rayı sayesinde belirli bir aralıkta serbestçe ayarlanabilen iki farklı uzunlukta gelir. Bu uzunluklar 1.75-3 metre ve 2.2-4 metredir. Bu entegre ray sistemi, ayrı ölçümlere ihtiyaç duymadan, kolayca kurulum ve kullanım olanağı tanır.

Bu akıllı perdeyi çeşitli akıllı yöntemlerle açıp kapatabilirsiniz. Ses komutları, akıllı telefon uygulaması veya belirlenen zamanlarla perdeyi yönlendirebilirsiniz. Tabii ki geleneksel perdeler gibi manuel olarak da kullanabilirsiniz.

Xiaomi şimdi de akıllı perde modeliyle sınırları zorluyor

Perdenin hızını üç farklı seçenekle ayarlayabilirsiniz. Hızlı, orta ve yavaş olmak üzere üç hız seçeneği mevcut. Ayrıca, perde aniden hızlanıp yavaşlamaz, bu sayede sizi rahatsız etmez ve pürüzsüz bir hız ayarlama özelliği sunar.

Mijia Akıllı Perde, evinizdeki diğer akıllı cihazlarla da eşleştirilebilir. Örneğin, Xiaomi akıllı kapı kilitleriniz varsa, eve gelip kapıyı açtığınızda ve kilitleyip çıktığınızda perdelerin otomatik olarak açılıp kapanmasını sağlayan bir "eve dönüş modu" oluşturabilirsiniz. Bunun yanı sıra, Xiaomi akıllı hoparlör veya akıllı tavan lambalarıyla eşleşen "uyanma modu" ve "uyku modu" da oluşturabilirsiniz. Sabahları perdeler açıldığında müzik çalar veya perdeler gece kapandığında ışıklar yavaşça söner.

Mijia Akıllı Perde'nin fiyatı uzunluğuna göre değişiklik gösteriyor. 1.75-3 metre için fiyat 599 Yuan (80 dolar) iken, 2.2-4 metre için 699 Yuan (95 dolar)'dır.

Sony’nin yeni paylaşımı teknoloji meraklılarını heyecanlandırdı
Xiaomi şimdi de yeni elektrikli su ısıtıcı modelini tanıttı
Efsane oyun sonunda film oluyor
Sonraki Haber