Turtle Beach Stealth Ultra incelemesi

Turtle Beach'in yeni kulaklık modeli Stealth Ultra, ses kalitesi ve konforu bir arada sunarak oyun severlerin beklentilerini aşmayı başarıyor. Bu detaylı inceleme, oyun dünyasında yeni bir çığır açan bu ürünün özelliklerini ve kullanıcı deneyimini mercek altına alıyor.

Oyun konsollarının vazgeçilmez parçası olan kontrol cihazları, artık basit plastik parçalardan çok daha fazlası. Giderek daha fazla aksesuar üreticisi, yüksek kaliteli kontrol cihazları sunmaya başladı. Bunlar arasında fazladan düğmeler, gelişmiş joystickler, özelleştirilebilir ayarlar ve ekstra özellikler barındırıyor. Bu gelişmelerin sonucunda, aralarında 179 dolarlık Xbox Elite Wireless Series 2 kontrol cihazının da bulunduğu birçok ürün piyasaya sürüldü. Turtle Beach, yeni Stealth Ultra kontrol cihazı ile bu alanda iddialı bir giriş yaptı ve "ben de varım" dedi. 

Eğer bir PC veya Xbox kontrol cihazında aradığınız herhangi bir özellik varsa, büyük ihtimalle Turtle Beach, Stealth Ultra'da onu sunmuştur. Bu kontrol cihazı, kablolu ve dongle tabanlı kablosuz bağlantının yanı sıra Bluetooth, hall etkili joystickler, yerleşik ayarlar ekranı gibi özelliklere sahip. Tüm bu ekstralar, fiyatı artırıyor ve 199 dolarlık Turtle Beach Stealth Ultra, bir Xbox Series S konsolu kadar pahalıya mal oluyor. Ancak rekabet avantajını artırmak isteyenler için Stealth Ultra, ideal bir seçenek olabilir.

Popüler Haberler