Samsung, yeni çerçevesi televizyonunu satışa sundu

Samsung, akıllı televizyon portföyüne yeni bir isim daha ekledi. Peki Güney Koreli teknoloji devinin yeni televizyon modeli hangi özelliklerle karşımıza gelecek?

Samsung, üst düzey özelliklere sahip yeni Micro LED TV'sini Hindistan'da piyasaya sürdü. Samsung'un bu özel televizyonu, tam 110 inçlik bir ekrana ve 24.8 milyon adet safir camdan yapılmış mikro LED'e sahip. 4K çözünürlüğe sahip bu devasa ekran, Micro HDR, Multi-Intelligence AI Upscaling, Scene Adaptive Contrast ve Dynamic Range Expansion+ gibi özellikleriyle göz dolduruyor.

Mikro LED teknolojisi sayesinde Samsung Micro LED TV, mikro kontrast, mikro renk ve mikro AI işlemci tarafından desteklenen mikro HDR gibi bir dizi özellik sunuyor. Bu teknoloji, dört farklı içeriği aynı anda tek bir ekranda, 120 fps hızında izleme imkanı sunan Multi-View özelliğine de imkan veriyor.

Dikkat çekici bir özelliği ise çerçevesiz oluşu. Dört tarafta da hiç çerçeve bulunmayan bu TV, minimalist ve monolitik bir tasarıma sahip. Ayrıca, TV'yi bir sanat eserine dönüştüren Art Mode ve Ambient Mode+ özelliklerine sahip.

Samsung, yeni çerçevesi televizyonunu satışa sundu

Samsung'un bu amiral gemisi TV'si, ses konusunda da oldukça iddialı. 5.1 kanallı hoparlörler, 100W ses çıkışı sağlayabiliyor. Ayrıca, OTS Pro, Dolby Atmos ve Samsung'un Q-Symphony teknolojilerini bir araya getiren Arena Sound özelliği, izleyicilere sürükleyici bir ses deneyimi sunuyor.

Tizen işletim sistemine sahip olan bu televizyon, Bixby ve Google Assistant desteği sunuyor. Bağlantı seçenekleri arasında altı adet HDMI girişi, iki USB girişi, Ethernet, WiFi-6 ve Bluetooth 5.2 bulunuyor.

Samsung'un bu lüks Micro LED TV'nin fiyatı oldukça yüksek. Hindistan'da 1,14,99,000 Rupi fiyat etiketiyle satışa sunulacak olan bu TV, Samsung'un resmi web sitesinden satın alınabilecek.

Samsung, LG ve BOE’yi geride bırakmış gibi görünüyor
Apple AirTag 2’nin özellikleri yavaş yavaş netleşiyor
GTA 6 çıkış tarihi ertelendi mi? Resmi açıklama geldi
Sonraki Haber