Oppo, yeni kulaklık modelini satışa sunmaya çok yakın

Bir süredir Enco M33 isimli kulaklık modeli üzerinde çalıştığı bilinen Oppo’nun bu cihazı satışa sunması artık an meselesi.

Hindistan'ın teknoloji pazarı, yaklaşan birkaç hafta içinde Oppo'nun yeni cihazlarını ağırlamaya hazırlanıyor. Oppo'nun Find N3 Flip modelini piyasaya sürmeyi planladığını zaten biliyoruz. Ancak bu sadece başlangıç. Şirket, yeni bir tablet ve Oppo A38 modeli üzerinde de çalışmalarını tamamladı. Duyumcu Mukul Sharma, Oppo'nun Enco M33 kulaklık modelini de piyasaya sürmeye hazırlandığını belirtiyor.

Mukul'un duyumlarına göre, Oppo Enco M33, Oppo A38 ile birlikte piyasaya sürülecek. Daha önce, A38 modelinin Hindistan'da Eylül ayında tanıtılacağını belirtmişti. Oppo Enco M33, bu ayın başında Çin'de tanıtıldı. İlginç bir detay olarak, bu kulaklıklar OnePlus Bullets Wireless Z2 kulaklıklarının yeniden markalanmış hali. Fiyatlandırmanın da OnePlus Bullets Wireless Z2 ile benzer olması bekleniyor.

Oppo Enco M33 modelinin en dikkat çekici özelliği aktif gürültü iptali. Bu özellik, çevresel gürültüyü 45dB'ye kadar azaltabiliyor. Bu sayede, üstün ses kalitesi sunuluyor. Bu kalite, kulaklığın içerisinde bulunan 12.4mm'lik dinamik sürücüler sayesinde Hi-Fi ses kalitesi sunmasına olanak tanıyor. Eğer aktif gürültü iptali özelliği kapalıyken kulaklığı kullanırsanız 28 saate kadar, açıkken ise 20 saate kadar kesintisiz müzik dinleyebilirsiniz. Hızlı şarj özelliği sayesinde sadece 10 dakika şarjla 20 saatlik bir kullanım sunabiliyor.

Oppo, yeni kulaklık modelini satışa sunmaya çok yakın

Bu kulaklık, Bluetooth 5.2 teknolojisi ile hızlı ve kesintisiz bir bağlantı deneyimi sunuyor. Aynı zamanda, kulaklığın üzerinde bulunan AI Call Noise Cancellation özelliği, çağrı sırasında netliği artırıyor. Entegre uzaktan kumanda, müzik ve enerji/çiftleştirme kontrollerini kolaylaştırıyor. Ayrıca IP55 sertifikası, kulaklığın su ve toza karşı dayanıklı olduğunu gösteriyor.

Böylece Oppo, Hindistan pazarına yeni ve teknolojik ürünleriyle giriş yapmaya hazırlanıyor. Hem telefon hem de kulaklık segmentinde kullanıcıların beğenisini kazanmayı hedefliyor. Gelişmelerle ilgili daha fazla bilgi geldikçe sizlere aktaracağız.

Asus ROG yeni oyuncu monitörü modelini tanıttı
LG merakla beklenen yeni monitörünü satışa sundu
Huawei yeni Watch GT serisini tanıttı, işte Türkiye fiyatları
Sonraki Haber